Katy Perry og Orlando Bloom:

Forlovet seg på valentinsdagen

Superparet overrasket på Instagram.

FORLOVET: Stjerneparet Orlando Bloom og Katy Perry overrasket alle ved å forlove seg på valentinsdagen. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Stjerneparet Orlando Bloom og Katy Perry overrasket alle ved å forlove seg på valentinsdagen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går feiret mennesker verden over valentinsdagen, og flere valgte å dele søte bilder og historier om sine kjære i sosiale medier.

Tradisjonelt sett er det også mange som forlover og gifter seg den 14. februar. Det gjelder også kjendisene.

Nå har superparet Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) bestemt seg for å være med i klubben av mennesker som har ekstra spesielle minner å se tilbake på tilknyttet valentinsdagen. I går forlovet de seg nemlig, noe de i dag bekrefter på Instagram.

STARTEN PÅ EVENTYRET: Orlando Bloom og Katy Perry på Golden Globe-etterfest i janaur 2016. Det var etter denne kvelden romanseryktene først begynte å svirre rundt de to. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STARTEN PÅ EVENTYRET: Orlando Bloom og Katy Perry på Golden Globe-etterfest i janaur 2016. Det var etter denne kvelden romanseryktene først begynte å svirre rundt de to. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Spesiell forlovelsesring

De to stjernene begynte å date hverandre i januar 2016, og har nå altså forlovet seg. På Instagram har Perry delt et bilde av seg selv og Bloom, med masse hjerteballonger i bakgrunnen.

På fingeren har hun en gedigen ring, som består av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kan det se ut til at hun har grått, ettersom øynene hennes ser litt røde og hovne ut, så det er liten tvil om at øyeblikket var rørende. «Full bloom», skriver hun under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

full bloom

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

Hennes ferske forlovede har lagt ut det samme bildet, men har valgt å skrive en annen bildetekst. «Lifetimes», skriver han, som peker på at de to skal tilbringe resten av livet sammen.

Sangstjernens mor, Mary Hudson, har delt den lykkelige nyheten på sin Facebook-profil. Tilhørende et bilde av datteren og den kommende svigersønnen, bekrefter hun forlovelsen tydeligst av alle. «Se hvem som forlovet seg på valentinsdagen!», skriver hun.

Etter bildene å dømme, ser det ut til at Katy er blitt overrasket med et romantisk frieri foran venner og familie.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Frem og tilbake

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre for tre år siden, og siden den gang har det ikke vært enkelt å holde oversikt over statusen mellom de to.

Det er blitt skrevet mangt og meget om paret de siste årene, etter at de våren 2017 kunngjorde at de skulle ta en pause fra hverandre. Etter «pausen» har det hersket mye forvirring rundt hvorvidt de faktisk er blitt sammen igjen, men nå er dette i hvert fall sikkert som banken.

I slutten av september dukket Katy og Orlando opp på den røde løperen sammen i Monaco, noe mange tolket som en bekreftelse på at de virkelig hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Derfor falt hun for ham

Selv om de to ikke har sagt spesielt mye om hverandre til pressen, la ikke Perry skjul på at Bloom er kjæresten hennes da hun ble intervjuet av Entertainment Tonight i høst.

Under samtalen innrømmet «Roar»-stjernen nemlig at hun og Bloom er ganske ulike som personer, men at det nettopp er denne balansen hun setter pris på i forholdet.

- Jeg tror at når man blir tiltrukket av noen, så er det på en måte slik som at motsetninger tiltrekker hverandre, forklarte hun til Entertainment Tonight, og la til:

- Jeg ser etter den balansen og kanskje han ser etter en som kan gjøre flere ting på en gang.

De to Hollywood-stjernene har begge vært gift tidligere. Katy Perry var gift med den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (43) i et drøyt år mellom 2010 og 2012, mens Orlando Bloom var gift med supermodell Miranda Kerr (35) fra 2010 til 2013. De to har sønnen Flynn (8) sammen.

Katy Perry og Russel Brand filmet i LA i forbindelse med at Kate ble dumpet av Russel via en SMS. Video: Splash Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Ble alvorlig deprimert da Orlando og jeg separerte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer