Katy Perry og Orlando Bloom:

Forlovet seg på valentinsdagen

Superparet overrasket på Instagram.

FORLOVET: Stjerneparet Orlando Bloom og Katy Perry overrasket alle ved å forlove seg på valentinsdagen. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Stjerneparet Orlando Bloom og Katy Perry overrasket alle ved å forlove seg på valentinsdagen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går feiret mennesker verden over valentinsdagen, og flere valgte å dele søte bilder og historier om sine kjære i sosiale medier.

Tradisjonelt sett er det også mange som forlover og gifter seg den 14. februar. Det gjelder også kjendisene.

Nå har superparet Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) bestemt seg for å være med i klubben av mennesker som har ekstra spesielle minner å se tilbake på tilknyttet valentinsdagen. I går forlovet de seg nemlig, noe de i dag bekrefter på Instagram.

Spesiell forlovelsesring

De to stjernene begynte å date hverandre i januar 2016, og har nå altså forlovet seg. På Instagram har Perry delt et bilde av seg selv og Bloom, med masse hjerteballonger i bakgrunnen.

På fingeren har hun en gedigen ring, som består av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kan det se ut til at hun har grått, ettersom øynene hennes ser litt røde og hovne ut, så det er liten tvil om at øyeblikket var rørende. «Full bloom», skriver hun under bildet.

Hennes ferske forlovede har lagt ut det samme bildet, men har valgt å skrive en annen bildetekst. «Lifetimes», skriver han, som peker på at de to skal tilbringe resten av livet sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer