- Forlovet seg på kino

Den tidligere barnestjernen har forlovet seg med sin 19 år gamle kjæreste.

FORLOVET: Aaron Carter, her sammen med sin bror Nick Carter, har forlovet seg. Foto: All Over Press
FORLOVET: Aaron Carter, her sammen med sin bror Nick Carter, har forlovet seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangeren Aaron Carter (22) har forlovet seg nok en gang, denne gangen med sin 19 år gamle kjæreste Malie Hochuli.

Paret skal ha vært venner i flere år, men ble ikke romantisk involvert før i starten av 2010 - og nå har de altså forlovet seg.

Aaron Carter postet selv bilder av seg selv og sin forlovede på sin «Twitter»-side. Han la også ut et bilde av forlovelsesringen.

- Aaron tok Maile med på kino, for å se «Alice in Wonderland», en film hun hadde gledet seg stort til å se. Men hun fikk ikke sett slutten på filmen, for da bestemte Aaron seg for å gå ned på ett kne og fri. Ringen var en vakker og pæreformet diamantring. Maile ble virkelig sjokkert, men sa ja umiddelbart, sier en kilde til Star Magazine.

Carter har tidligere vært forlovet med Playboy modellen Kari Ann Peniche i 2006, som forsåvidt også var med i Eric Dane og Rebecca Hayhearts sex-film. Hans forlovelse med Peniche varte kun i én uke, så da gjenstår det å se hvor lenge dette holder.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatt med narko i bilen