LYKKELIG FORELSKET: - De har et godt utgangspunkt. De bor allerede sammen, og dette er det neste steget for å slå seg til ro for godt, sier en kilde. Foto: All Over Press
LYKKELIG FORELSKET: - De har et godt utgangspunkt. De bor allerede sammen, og dette er det neste steget for å slå seg til ro for godt, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Forlovet seg på bursdagen!

Supermodellen ble helt målløs...

SEHER.NO:   Supermodellen Kate Moss fikk litt av en bursdagsgave fra kjæresten Jamie Hince, da hun fylte 36 år på lørdag.

The Kills-rockeren dro nemlig fredag til den karibiske øya Mustique for å feire Kates bursdag, sammen med en liten gruppe av venner. Med seg i bagasjen hadde han med seg en diamantring, og under bursdagen valgte han å fri til sin kjære, ifølge engelske medier.

- Kate var helt målløs. Jamie ringte henne og sa at hun ikke skulle komme hjem, at han selv skulle fly til Mustique. Under bursdagen fridde han til henne, sier en kilde til Daily Mail.

Dette var første gang at de var alene på en ganske lang stund. Og ifølge den samme kilden ble det hele en svært følelsesmessig affære.

- De har et godt utgangspunkt. De bor allerede sammen, og dette er det neste steget for å slå seg til ro for godt.

Moss, som aldri før har vært gift, har en datter, Lila Grace, med eks-kjæresten Jefferson Hack. Tidligere har hun datet blant andre Johnny Depp og rockeren Pete Doherty. Jamie Hince møtte hun først i 2007.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takker nakenhet for suksessen