Heidi Klum:

Forlovet seg med sin 16 år yngre kjæreste

Fridde på julaften.

FORLOVET: Supermodellen Heidi Klum og gitaristen Tom Kaulitz forlovet seg på selveste julaften. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Supermodellen Heidi Klum og gitaristen Tom Kaulitz forlovet seg på selveste julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sa ja, skriver supermodellen Heidi Klum (45) i et Instagram-innlegg publisert på selveste julaften.

24. desember gikk nemlig kjæresten, Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (29), ned på kne til sin 16 år eldre kjæreste, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

I SAID YES ❤️

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

Det var i mars ryktebørsen om at firebarnsmoren hadde funnet lykken med Kaulitz startet. På det tidspunktet hadde de blitt sett sammen ved flere anledninger.

Det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Kort tid senere ble paret avbildet sammen mens de koste seg sammen ved bassengområdet utenfor sin private villa i det populære ferieparadiset Cabo San Lucas i Mexico

I mai dukket duoen opp sammen på den rød løperen under amfAR-gallaen i Cannes, der Klum viste frem kjæresten for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

HÅND I HÅND: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen kom hånd i hånd, og flørtet med hverandre, mens de smilte til fotografene.

Stor aldersforskjell

Klums forhold til den tyske rockestjernen har blitt mye omtalt, og den blonde skjønnheten blir ofte spurt om aldersforskjellen.

45-åringen har flere ganger bevist at alder ikke er noen hindring for kjærligheten. I et intervju med InStyle i sommer, fortalte hun at hun sjeldent tenker over at hun blir eldre med årene.

- Det er ikke sånn at jeg våkner om morgenen, ser meg i speilet og tenker «herregud, herregud», sa den tidligere «Victoria's Secret»-engelen, og la til at hun oftere blir påminnet om alderen av andre enn seg selv.

Ifølge supermodellen er det viktigste å leve et lykkelig liv uten å bekymre seg for mye om hva andre tenker og synes.

- Kjæresten min er mange år yngre enn meg, og flere setter spørsmålstegn ved det, sa den vakre blondinen og la til:

- Det er egentlig bare i forbindelse med dette temaet at alderen min blir påpekt, og at jeg er nødt til å svare for meg.

Introdusert for barna

I syv år var Heidi Klum gift med sangeren Seal (55), før de i 2012 bestemte seg for å gå hver til sitt.

Sammen fikk de barna Henry (12), Johan (11) og Lou (8). Klum har også datteren Leni (14) fra et tidligere forhold.

Supermodellens nye kjæreste har allerede blitt introdusert for barna, og i sommer var duoen i New York med Heidis yngste datter, Lou.

Saken fortsetter nedenfor.

GATELANGS: Heidi, Lou og Tom så ut til å ha det gøy sammen i New York. Foto: NTB Scanpix
GATELANGS: Heidi, Lou og Tom så ut til å ha det gøy sammen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De tre så ut til å ha en svært innholdsrik tur, og var innom flere av storbyens kjente severdigheter, i tillegg til å vandre rundt i New Yorks mange travle gater.

KJÆRLIGE: Mens Lou var opptatt med sitt, benyttet Heidi og Tom anledningen til å omfavne hverandre. Her ved minnesmerket etter 9/11. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Mens Lou var opptatt med sitt, benyttet Heidi og Tom anledningen til å omfavne hverandre. Her ved minnesmerket etter 9/11. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber og Hailey Bieber: Nå har to blitt til tre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer