<strong>RING PÅ FINGEREN:</strong> I vår viste musikeren for første gang frem sin flotte mann på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: NTB Scanpix.
RING PÅ FINGEREN: I vår viste musikeren for første gang frem sin flotte mann på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lykken smiler til Ricky Martin:

Forlovet seg med sin 11 år yngre kjæreste

Popstjernen gikk ned på kne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter litt mer enn ett år som kjærester planlegger latinosangeren Ricky Martin (44) bryllup med sin kjære Jwan Yosef (32).

Dette avslørte artisten selv til Ellen DeGeneres (58) da han gjestet showet hennes onsdag.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelpose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte «Nobody Wants to Be Lonely»-stjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

Saken fortsetter under bildet.

Channeling MAN 🐛

A photo posted by Jwan Yosef (@jwanyosef) on

Paret viste seg offentlig sammen for første gang i april under amFAR Inspiration Gala i Sao Paulo i Brasil.

Den gang holdt duoen hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for fotografene foran presseveggen.

Martin, som sto frem som homofil for seks år siden, avslørte ikke noe om når bryllupet vil stå.

I 2008 ble kjekkasen alenefar til tvillingsønnene Valentino og Matteo (8) via surrugatmor, og han har aldri lagt skjul på at han elsker tilværelsen som pappa.

- Jeg har ikke en barnevakt. Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk, har han tidligere fortalt People.

My everything.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet i Spice Girls

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer