Forlovet seg med produsent-kjæresten

Den kjente skuespilleren Molly Sims takket ja da kjæresten gikk ned på kne.

GIFTER SEG: Molly Sims ble fridd til helgen 20. mai. Nå skal hun gifte seg. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Molly Sims ble fridd til helgen 20. mai. Nå skal hun gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Sports Illustrated»-modellen og «Las Vegas»-skuespilleren Molly Sims (38) skal gifte seg. Skuespilleren, som også livnærer seg som juveldesigner, har nemlig forlovet seg med kjæresten, «Love and Other Drugs»-produsenten Scott Stuber (42).

Det bekrefter Molly Sims talsperson til People.

Sims datet Stuber i fire og et halvt år før han helgen 20. mai altså skal ha fridd til sin store kjærlighet. På samme tid fikk han fløyet inn sin kommende kones foreldre til Los Angeles for å ta del i feiringen, ifølge nettstedet.

Molly Sims har også spilt i filmene «Yes Man» og «Starsky & Hutch». I fjor fikk hun også oppmerksomhet for å ha tilbudt selveste Britney Spears en makeover.

- Hun er så vakker, men hun trenger litt hjelp til å kle seg. Hun har for mange trender gående på en gang. Jeg hadde fjernet bootsene og singlettene, sa Sims til Health Magazine den gang.

Datoen for det forestående bryllupet er ennå ikke kjent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk de beina! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer