Forlovet seg med musikerkjæresten

- Han fridde på akkurat den måten jeg hadde drømt om at han skulle gjøre det, sier sangstjernen Hillary Scott.

GIFTER SEG: - Vi hadde akkurat vært på tur, og plutselig satte han seg ned på kne foran meg. Det er bare å takke Gud for at vi fant hverandre, sier Hillary Scott, som har forlovet seg med kjæresten Chris Tyrell. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: - Vi hadde akkurat vært på tur, og plutselig satte han seg ned på kne foran meg. Det er bare å takke Gud for at vi fant hverandre, sier Hillary Scott, som har forlovet seg med kjæresten Chris Tyrell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det amerikanske bandet Lady Antebellums låt «Just a kiss» er inspirert av forholdet mellom sangerinnen Hillary Scott (25) og trommeslageren Chris Tyrell (24) etter at de to møtte hverandre under en turné i 2010. 

- Det finnes så mye spenning i starten av et kjærlighetsforhold. Denne sangen handler om de gangene når hjernen sier til hjertet ditt at «Gode ting er verdt å vente på», har den amerikanske sangstjernen uttalt til Billboard.

Nå trenger ikke 25-åringen vente lenger. I helgen tok nemlig kjæresten hennes mot til seg og fridde under solnedgangen i den østlige delen av Tennessee, skriver People.

- Chris fridde på akkurat den måten jeg hadde drømt om at han skulle gjøre det. Vi hadde akkurat vært på tur, og plutselig satte han seg ned på kne foran meg. Det er bare å takke Gud for at vi fant hverandre, og vi ser så vanvittig fram til å leve resten av livet sammen, sier  Hillary Scott til nettstedet.

Dato for bryllupet er foreløpig ikke satt, ifølge People.

Lady Antebellum, som består av Scott og bandkameratene Charles Kelley og Dave Haywood, slipper nytt album - «Own the Night» - 13. september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hemmelig gift i Las Vegas  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer