Forlovet seg med musiker

Hollywood-skuespillerinnen Carey Mulligan har fått ring på fingeren.

FORLOVET: Carey Mullighan er forlovet med kjæresten Marcus Mumford. Her fra filmfestivalen i Cannes 2010.  Foto: All Over Press
FORLOVET: Carey Mullighan er forlovet med kjæresten Marcus Mumford. Her fra filmfestivalen i Cannes 2010. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre britiske skuespillerinnen Carey Mulligan (26) ble i helgen fridd til av «Mumford & Sons»-artisten Marcus Mumford (24), og 26-åringen skal ikke ha forsøkt å skjule den nye ringen.

- De var klistret til hverandre som lim, og Carey hadde ikke noe imot å vise ringen til alle som ville se, sier kilder til den britiske avisen The Sun


Paret skal ha datet siden februar i år, etter at Mulligan og skuespiller Shia Lebeouf gikk fra hverandre noen måneder i forveien.

Mullighan og Mumford møttes da folk rock-bandet «Mumford & Sons» opptrådte i Nashville, Tennessee tidligere i år. For øyeblikket turnerer bandet i Arizona, med den nyforlovede Mullighan i kulissene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lindsay Lohan dater modellkjekkas 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer