Josh Duhamel:

Forlovet seg med kjæresten (28)

Skuespilleren har fridd til kjæresten Audra Mari - og Fergie var kjapt ute med gratulasjonen.

GLADNYHET: Hollywood-stjernen Josh Duhamel har forlovet seg med 28 år gamle Audra Mari. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLADNYHET: Hollywood-stjernen Josh Duhamel har forlovet seg med 28 år gamle Audra Mari. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black Eyed Peas-sanger Stacey Ann «Fergie» Ferguson (46) og «Transformers»-stjerne Josh Duhamel (49) var lenge et yndet Hollywood-par. I 2017 kom imidlertid sjokknyheten om at de skulle skille seg.

Det tidligere ekteparet la imidlertid aldri skjul på at de fortsatte det gode vennskapet og fortsatt vare glade i hverandre, noe som ble spesielt tydelig denne helgen.

ENSOM: Venke Knutson gjestet denne ukens «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Duhamel har siden 2019 vært i et forhold med Audra Mari (28), og lørdag kunne han avsløre at han hadde fridd - på særdeles romantisk vis.

Kjæresten oppdaget nemlig en flaskepost i sjøen, og der fant hun en lapp hvor spørsmålet «vil du gifte deg med meg» var nedskrevet.

«Det skjer! Hun fant en flaske som hadde blitt skylt opp av sjøen og sa JA», skriver skuespilleren på Instagram, til et bilde av de to som stråler.

Det var heller ikke hvilken som helst dato han valgte for frieriet - kjæresten fylte nemlig 28 år lørdag.

Flere har også tatt en titt i kommentarfeltet, og ingen ringere enn Fergie har lagt igjen en kommentar hvor det står «gratulerer», etterfulgt av en rekke grønne hjerter.

GRATULERTE EKSEN: Fergie og Josh Duhamel, her i 2015, var et av Hollywoods heteste par. De skilte seg imidlertid i 2017. Foto: REX / NTB
GRATULERTE EKSEN: Fergie og Josh Duhamel, her i 2015, var et av Hollywoods heteste par. De skilte seg imidlertid i 2017. Foto: REX / NTB Vis mer

Fansen er i ekstase over at de to fortsatt bevarer vennskapet, og hyller Fergie for å være glad på eksens vegne. Sammen har de to sønnen Axl Jack Duhamel (8), som de tilsynelatende samarbeider godt om.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Fergie har de siste årene vært borte fra rampelyset, og var i 2018 ferdig i hiphopgruppen Black Eyed Peas. Bakgrunnen skal ha vært at hun ønsket å fokusere på mammarollen.

Hun er tilsynelatende singel, men verner svært godt om privatlivet sitt.

Mari er en tidligere skjønnhetsdronning, og ble kåret til Miss World America i 2016. Hun er også modell og programleder.

LES OGSÅ: Kim tok grep etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer