GIFTER SEG: - Vi får se, vi er ikke så glade i å planlegge ting. Men nå er vi i hvert fall forlovet, og det er jo et skritt i riktig retning, sier Pia Lykke om bryllupsplanene hun har med samboeren Bård.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTER SEG: - Vi får se, vi er ikke så glade i å planlegge ting. Men nå er vi i hvert fall forlovet, og det er jo et skritt i riktig retning, sier Pia Lykke om bryllupsplanene hun har med samboeren Bård. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Forlovet seg i hemmelighet

TVNorge-programleder Pia Lykke ble fridd til da hun feiret tiårsjubileum med samboeren.

SEOGHØR.NO: I vår var Pia Lykke (39) igjen å se som programleder for «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» på TVNorge. Til høsten går hun over til søsterkanalen FEM, der hun skal lede «Big Brother».

Privat skjer det også mye for den blide 39-åringen.

Fridde på tiårsdagen
For litt over to år siden fikk Pia og samboeren Bård Ljones Fjulsrud (39) sitt andre barn sammen, en liten gutt. Fra før av har de datteren Senja (4). Deretter har det gått i ett for det lykkelige paret. Nå har de også forlovet seg!

Det var i fjor at Bård gikk ned på kne og fridde til henne, avslører hun til Se og Hør.

- Vi har faktisk vært forlovet en stund, ja! Bård fridde den dagen vi feiret tiårsdagen vår. Det var utrolig hyggelig. Nå har vi vært sammen i elleve år, og vi har ennå ikke giftet oss. Men han har fridd, han har fridd! Sier hun fornøyd til Se og Hør.

- Ingen vei utenom
Den etter hvert svært så erfarne programlederen, som tidligere også har ledet «Skal vi danse» på TV 2, er noe sparsom med opplysninger om når bryllupet vil finne sted.

VISTE RINGEN: Lykken smiler til Pia Lykke, som har fått forlovelsesring på fingeren.  Foto: Andreas Fadum
VISTE RINGEN: Lykken smiler til Pia Lykke, som har fått forlovelsesring på fingeren. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- He he, det er foreløpig litt hemmelig. Men det blir ikke sånn supersnarlig tror jeg.

- Blir det et tradisjonelt norsk bryllup?

- Vi får se, vi er ikke så glade i å planlegge ting. Men nå er vi i hvert fall forlovet, og det er jo et skritt i riktig retning. To barn og forlovelse - da er det ingen vei utenom bryllup!

Får hjelp av mannen
Nå gleder Pia seg til å sette i gang med innspillingen av «Big Brother». Da den banebrytende realityserien for første gang ble sendt på TVNorge i 2001 var Pia også med på laget – den gang på den andre siden av kameraet, da hun jobbet med regi.

Tross sine mange TV-prosjekter og hektiske hverdag synes ikke Pia Lykke det er spesielt utfordrende å kombinere jobben med rollen som mamma til to små barn.

- For meg fungerer det helt perfekt. Men det avhenger selvsagt av at jeg har en mann som stiller opp når jeg er på jobb, og det har jeg heldigvis, sier den alltid blide 39-åringen til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg slenger ut puppen hvor som helst