Lamar Odom og Sabrina Parr:

Forlovet seg i fjor. Nå er det slutt

- Dette har vært et vanskelig valg for meg å ta.

BRYLLUPET AVLYST: Sabrina Parr og Lamar Odom skulle egentlig gifte seg. Nå har de i stedet gått hver til sitt. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i november i fjor. Foto: Shutterstock / NTB
BRYLLUPET AVLYST: Sabrina Parr og Lamar Odom skulle egentlig gifte seg. Nå har de i stedet gått hver til sitt. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i november i fjor. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november i fjor kom den hyggelige nyheten om at basketball-stjernen Lamar Odom (40), bedre kjent som den trøblete eks-mannen til Khloé Kardashian (36), hadde forlovet seg.

Odom og hans utkårede, den personlige treneren og livsstilsveilederen Sabrina Parr (33), hadde da kun vært kjærester i tre måneder.

- La meg få introdusere min nye forlovede. Snart mrs. Parr-Odom, delte atleten den gang med fansen på Instagram. Dette bildet har han for øvrig nå slettet fra profilen sin.

- Trenger hjelp

Nå er det derimot slutt mellom de to. Det avslørte Parr selv på sin Instagram-story onsdag.

«Dere vet at jeg er en ærlig og åpen person, så derfor vil jeg være den som forteller dere at jeg ikke lenger er forlovet med Lamar. Dette har vært et vanskelig valg for meg å ta, men det er det beste for meg og barna mine. Lamar har noen ting som han må jobbe seg gjennom på egenhånd», skriver Parr.

Videre legger hun til at hun elsker ham høyt, men ikke kan stå ved hans side mens han får den hjelpen han desperat trenger.

Selv om 33-åringen ikke utdyper hva slags «ting» det er snakk om, så er det ingen hemmelighet at den tidligere NBA-proffen har en lang periode med rusavhengighet bak seg.

Den brutte forlovelsen kommer bare en måned etter at Lamar kalte Sabrina «My baby doll» i en Instagram-post hvor han promoterte en ny bok hun ga ut.

Turbulent ekteskap

Odom var som kjent tidligere gift med Khloé Kardashian. De to ga hverandre sitt ja i rekordfart - bare ni dager etter at førstnevnte fridde.

I 2013 var det imidlertid spikeren i kista for ekteskapet og skandalene kom på løpende bånd for den tidligere basketballstjernen.

Vis mer

Høsten 2015 ble han blant annet funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

- Leger har fastslått at Lamar hadde kokain og opiater i kroppen, samt stikkmerker på den ene armen. Men det er uklart om disse merkene kommer fra tidligere bruk, fortalte vitner på sykehuset til TMZ.

På tidspunktet var han fortsatt gift med Khloé på papiret, men de var derimot separert. Nær-døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før året etter, altså i 2016.

LES OGSÅ: Slik svarer Britney Spears på bekymringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer