Rosie O'Donnell:

Forlovet seg for tredje gang - med 23 år yngre kvinne

- Stadig sier jeg at jeg er for gammel for henne.

GIKK NED PÅ KNE: Den amerikanske komikeren Rosie O'Donnell har forlovet seg med den 23 år yngre politibetjenten Elizabeth Rooney (t.v.). Sistnevnte har delt en rekke bilder av de to sammen på sin åpne Instagram-profil. Foto: Skjermdump fra Instagram
GIKK NED PÅ KNE: Den amerikanske komikeren Rosie O'Donnell har forlovet seg med den 23 år yngre politibetjenten Elizabeth Rooney (t.v.). Sistnevnte har delt en rekke bilder av de to sammen på sin åpne Instagram-profil. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Mandag kunne den kjente amerikanske komikeren Rosie O'Donnell (56) bekrefte overfor People at hun skal gifte seg for tredje gang.

Den utkårede er den 23 år yngre politibetjenten Elizabeth Rooney (33).

Helt siden duoen bekreftet forholdet i november i fjor, har Rosie og Elizabeth bodd i to forskjellige byer. Rosie i New York og Elizabeth i Boston.

Avstandsforholdet har likevel ikke hatt noe å si på følelsene de har for hverandre.

- Vi er likestilt. Hun gjør det hun ønsker og elsker å gjøre. Hun er en ganske utrolig ung kvinne, uttaler Rosie til nettstedet, der hun blant annet trekker frem forlovedens flere års i tjeneste i den amerikanske hæren.

Ifølge Radar Online var det Rosie som gikk ned på kne tidligere denne måneden.

- Lenge til bryllup

Selv om den tilsynelatende forelskede duoen nå har tatt forholdet ett steg videre, kan fansen likevel se lenge etter et bryllup.

Ifølge Rosie kan det ta flere år før duoen gir hverandre sine «ja».

- Det blir nok en gang langt inn i fremtiden. Vi bestemte oss for at det er det beste, fortalte Rosie til People.

En forlovelse allerede nå virket uansett som det mest riktige å gjøre for 56-åringen, som ikke er sparsommelig når det kommer til lovord om sin nye forlovede.

Likevel innrømmer hun at hun har tatt noen runder meg seg selv, og Elizabeth, når det gjelder aldersforskjellen mellom dem.

- Stadig sier jeg at jeg er for gammel for henne, men det virker ikke som at hun bryr seg. Hun sier bare: «Jeg har vært i hæren, jeg satte mitt liv i fare hver eneste dag. Tror du ikke at jeg vet hvem jeg har lyst til å date?». Jeg antar at hun har rett. Hun har mange gode poeng, uttaler Rosie.

Se dette innlegget på Instagram

A M E R I C A I L❤VE YOU

Et innlegg delt av E L I Z A B E T H 🍀 🇮🇪 (@blue_eyedsoul)

Aldersforskjellen kommer dessuten ikke uten problematikk. Ifølge People er det flere som forveksler komikerens nye forlovede med hennes 21 år gamle datter Chelsea, som for tiden er gravid med 56-åringens aller første barnebarn.

Turbulent kjærlighetsliv

Totalt har den amerikanske komikeren fem barn, Parker (23), Blake (18), Vivienne (15) og Chelsea, sammen med Kelli Carpenter-O'Donell.

Rosie og Kelli var gift i tre år før ekteskapet tok slutt i 2007.

I ettertid har komikeren fått en datter til - fem år gamle Dakota, som hun fikk sammen med sin forrige kone Michelle Rounds.

I september i fjor døde Michelle, angivelig til selvmord, 46 år gammel.

Tøff tid

I flere år skal Rosies tidligere kone, Michelle Rounds, ha slitt mentalt. To år før hun døde skal hun også ha blitt lagt inn på sykehus etter å ha tatt en overdose, skriver People.

Dette skal ha vært en vanskelig tid i Rosies liv.

- Det var ikke første gang, uttalte hun til nettstedet den gang, og la til:

DØDE: Rosie O'Donnell og Michelle Rounds giftet seg i 2012 før ekteskapet tok slutt i 2015. I september i fjor døde Michelle Rounds. Sammen har de datteren Dakota. Foto: NTB Scanpix
DØDE: Rosie O'Donnell og Michelle Rounds giftet seg i 2012 før ekteskapet tok slutt i 2015. I september i fjor døde Michelle Rounds. Sammen har de datteren Dakota. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man tror kjærlighet er svaret til alt, men man har ikke så mye å stille opp med mot psykiske problemer.

Rosie og Michelle skilte lag i februar 2015, to år før Michelle gikk bort.

LES OGSÅ: - Laget en siste hilsen til min samboer og ufødte sønn