Forlovet seg for andre gang

- Det er ikke så ofte vi drar på stranden, så jeg lurte egentlig på hva slags planer han hadde, sier Lillian Müller.

<strong>TV-STJERNE:</strong> Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller var i fjor med i den norske TV-serien «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-STJERNE: Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller var i fjor med i den norske TV-serien «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske modellen Lillan Müller (60) forlovet seg i 2007 med fotografen Maurice Rinaldi (65), men det travle paret har ennå ikke fått satt noen dato for bryllupet.

Derfor benyttet Reinaldi en romantisk strandtur i Malibu, California, til å fri til Lillian for andre gang, ifølge Her og Nå.

Og en overrasket Lillian - som i fjor var med i TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood» - nølte ikke med å si ja igjen.

- Det er ikke så ofte vi drar på stranden, så jeg lurte egentlig på hva slags planer han hadde. Dessuten stusset jeg over at Damian skulle være med, sier hun til bladet.

Maurices sønn Damian var med for å ta bilder av frieriet, og nå jobber paret med å bestemme seg for hvor bryllupet skal stå.

- Maurice har familie i Australia og Italia og jeg i Norge og i USA. Så det er faktisk litt komplisert. Italia er ubeskrivelig vakkert, eller kanskje vi skal gifte oss i Grimstad, i kirken der jeg konfirmerte meg, sier Lillian til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kunne blitt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer