Danielle Staub:

Forlovet seg for 21. gang. Nå er det slutt

Reality-stjernen forlovet seg torsdag. Allerede nå skal forholdet være over.

GIFTER SEG IKKE: Etter en lynrask forlovelse, sier ryktene at forholdet mellom Danielle Staub og Oliver Maier skal være over. Her er de to avbildet arm i arm i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
GIFTER SEG IKKE: Etter en lynrask forlovelse, sier ryktene at forholdet mellom Danielle Staub og Oliver Maier skal være over. Her er de to avbildet arm i arm i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går litt raskere for seg for «Real Housewives of New Jersey»-stjernen Danielle Staub (56), enn for folk flest.

I mai 2018 giftet hun seg med forretningsmannen Martin Caffrey (66) på en strand på Bahamas, men bare fire måneder etter bryllupet søkte Caffrey om skilsmisse.

Mandag denne uken skulle hun ha gått opp kirkegulvet igjen, denne gangen med tysk-franske Oliver Maier (53), som jobber som administrerende direktør for et privat firma like utenfor New York. Ekteskapet skulle også beære Staub med en hertuginne-tittel, ettersom Maiers tittel skal være «hertug av Provence».

Nå er det imidlertid blitt kjent at bryllupet angivelig ble avlyst i siste liten. Det hevder kilder overfor Us Magazine.

MED DATTEREN: Danielle Staub avbildet med datteren Christine på en premiere i New York i 2018. Foto: NTB scanpix
MED DATTEREN: Danielle Staub avbildet med datteren Christine på en premiere i New York i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kjøpte aldri ring

Paret møttes i oktober, men romantiske følelser skal angivelig ikke ha oppstått mellom de to før i februar i år. Deretter gikk det slag i slag.

Forlovelsen fant sted på øya St. Barts i Karibien torsdag 28. februar, og planen var at paret skulle fly tilbake til USA og plukke ut en forlovelsesring, før de skulle gi hverandre sitt ja i New York allerede mandag.

- Jeg er håpløst forelsket. Jeg føler meg opprømt og spent for det neste steget i livet mitt. Jeg skal gifte meg med drømmemannen min, og forhåpentligvis leve resten av livet i lykkerus, uttalte realitystjernen om forlovelsen til People.

View this post on Instagram

Mystery solved #photocredit @berangeresbh

A post shared by Danielle Staub (@danielle_staub) on

Men slik gikk det altså ikke, skal vi tro kildene i Us Magazine.

Enkelte kilder hevder at Staub bare valgte å utsette bryllupet. Grunnen skal ha vært at hennes to døtre, Jillian og Christine, som hun har med eksmannen Thomas Staub, ikke hadde møtt hennes kommende ektemann ennå. Ifølge kildene skal barna ha blitt overrasket over at prosessen hadde foregått så raskt.

En annen kilde hevder imidlertid at Maier aldri kjøpte noen forlovelsesring til Staub, til tross for at det finnes bilder av de to som kikker på forlovelsesringer.

FORLOVELSESRING: Bildene viser at Staub og Maier kikker på forlovelsesringer i New York. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRING: Bildene viser at Staub og Maier kikker på forlovelsesringer i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJØPTE DE? Kilder hevder av paret aldri kjøpte ringer. Foto: NTB Scanpix
KJØPTE DE? Kilder hevder av paret aldri kjøpte ringer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vært forlovet over 20 ganger

Oliver Maier har vært gift en gang tidligere, og han har et barn på 12 år fra sitt første ekteskap. Danielle Staub har på sin side vært gift tre ganger tidligere, og nå vært forlovet hele 21 ganger i løpet av livet.

Fra 1986 til 1987 var Staub gift med Kevin Maher. I 1993 giftet hun seg med Thomas N. Staub. De var gift i 14 år, før de i 2007 gikk hver til sitt. Fra sitt andre ekteskap har realitystjernen døtrene Christine (25) og Jillian (20).

BRUDD: Danielle Staub og Martin Caffrey gikk fra hverandre bare fire måneder etter bryllupet på Bahamas. Foto: Rodrigo Varela/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix
BRUDD: Danielle Staub og Martin Caffrey gikk fra hverandre bare fire måneder etter bryllupet på Bahamas. Foto: Rodrigo Varela/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix Vis mer

I mai i fjor giftet «Real Housewives of New Jersey»-stjernen seg dessuten med forretningsmannen Martin Caffrey (66), på en strand på Bahamas.

Ekteskapet viste seg riktignok ikke å vare, og Caffrey søkte om skilsmisse fra realitystjernen bare fire måneder etter bryllupet. Skilsmissen ble ferdigstilt forrige uke, like før Staub altså forlovet seg med Maier.

LES OGSÅ: Avslører at datteren har spesielle behov

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer