STORMFORELSKET: Kaley Cuoco skal være stormforelsket i sin nye kjæreste Ryan Sweeting, og takket ja med en gang han spurte om hun ville dele resten av livet sammen med ham. Foto: All Over
STORMFORELSKET: Kaley Cuoco skal være stormforelsket i sin nye kjæreste Ryan Sweeting, og takket ja med en gang han spurte om hun ville dele resten av livet sammen med ham. Foto: All Over Vis mer

Forlovet seg etter tre måneder

Kaley Cuoco planlegger bryllup.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det går fort i svingene for «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (27).

I mars i fjor brøt skuespilleren forlovelsen med TV-kjæresten Johnny Galecki (38), og kort tid etter var hun i armene til «Supermann»-kjekkasen Henry Cavill (30).

Men lykken ble kortvarig.

Etter å ha dumpet Cavill, innledet Cuoco et forhold til tennisproffen Ryan Sweeting (26) i juni, og allerede nå har paret bestemt seg for å gifte seg.

- De har bare vært sammen i tre måneder, men Kaley vet at Ryan er den rette. Når du vet det, så vet du det, sier talspersonen hennes til Us Weekly.

Sweeting fridde onsdag, bare et par dager etter at paret viste seg sammen offentlig for første gang på den røde løperen under en fest i forbindelse meg Emmy Awards.

Etter at 27-åringen takket ja til frieriet, delte hun sin glede med fansen:

- Jeg er i syvende himmel og kunne bokstaveligtalt tatt på den sammen med deg, skrev hun på Twitter.

- En koselig feiring med mine sjelevenner, stod det under et bilde hun postet sammen med bestevenninnen Ashley og søsteren Briana på Instagram.

LES OGSÅ: Lykken brast for «Paradise»-Tina

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer