Forlovet seg etter seks måneder

- Jeg forventet det ikke i det hele tatt, innrømmer Kim Kardashian.

PLANLEGGER BRYLLUP: Kim Kardashian og Kris Humphries har forlovet seg. Her er paret fotografert sammen i midten av mai. Foto: All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: Kim Kardashian og Kris Humphries har forlovet seg. Her er paret fotografert sammen i midten av mai. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske realitystjernen og modellen Kim Kardashian (30) - kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians» - har forlovet seg med kjæresten Kris Humphries. Det bekrefrer 30-åringen til People

Til magasinet avslører hun at kjæresten fridde med å skrive «vil du gifte seg med meg» i røde roseblader på soverommet hennes.

- Jeg forventet det ikke i det hele tatt. Jeg var i sjokk. Jeg trodde aldri at det skulle skje hjemme, og ikke at det skulle skje nå, innrømmer hun.


Realitystjernen har vært sammen med baksetballstjernen siden desember, og forholdet ble fort seriøst. I april hevdet en kilde at Kim planla å flytte til New York for å være nærmere kjæresten sin.

- Han har et godt hjerte. Man må ha tillit, være ærlig og ha kjemi. Dersom man ikke har noen av delene, kommer det aldri til å fungere, sa hun til Us Magazine i februar.

Storesøsteren Kourtney Kardashian har sønnen Mason sammen med Scott Disick, og nylig innrømmet Kim at hun også drømmer om barn.

Kim Kardashian har tidligere vært sammen med NFL-stjernen Reggie Bush, basketballstjernen Miles Austin og modellen Gabriel Aubry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får sex-tips av sin egen mor  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer