Forlovet seg etter pistol-krangelen

Slo kjæresten og truet med selvmord. Nå er de forlovet.

VOLDSOMT: Det gikk hardt for seg i februar da Muniz truet med å begå selvmord mens han holdt en ladet pistol mot hodet. Han skal også ha slått Turnbow. Foto: All Over Press
VOLDSOMT: Det gikk hardt for seg i februar da Muniz truet med å begå selvmord mens han holdt en ladet pistol mot hodet. Han skal også ha slått Turnbow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For «Malcolm i midten»-stjernen Frankie Muniz (25) har det siste året vært en stor berg-og- dalbane kjærlighetsmessig.

Nå har han forlovet seg med kjæresten, Elycia Marie Turnbow. Men like lykkelig var det ikke i februar i år.

Da skal politiet ha rykket ut til parets hjem etter at Muniz holdt en ladet pistol mot sitt eget hode og truet henne med å begå selvmord. Samme kveld skal han ha slått til Turnbow.


- Han slo meg i bakhodet og kastet meg inn i en vegg i soverommet i underetasjen, skal Elycia ha fortalt politiet.

Nå er situasjonen en helt annen for paret.

«Etter fire år sammen, er jeg overlykkelig over å ha forlovet med meg mitt livs store kjærlighet, Elycia Marie.», skrev Muniz på sin egen Twitter-side.

Ifølge nettstedet People.com var det Muniz som gikk ned på kne og stilte det store spørsmålet. Turnbow nølte ikke med å si jeg.

«Det er offisielt. Jeg er forlovet.», skrev hun på Twitter.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han holdt en ladet pistol mot hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer