FORELSKET PÅ JOBB: Ifølge kilder til flere amerikanske medier, har den Golden Globe-vinnende TV-stjernen Dylan McDermott forlovet seg med «Stalker»-kollega Maggie Q. Her er motspillerne på et pressetreff i juli 2014. Foto: Stella Pictures
FORELSKET PÅ JOBB: Ifølge kilder til flere amerikanske medier, har den Golden Globe-vinnende TV-stjernen Dylan McDermott forlovet seg med «Stalker»-kollega Maggie Q. Her er motspillerne på et pressetreff i juli 2014. Foto: Stella PicturesVis mer

- Forlovet seg etter lynrask romanse

Dylan McDermott skal ha fridd til den 18 år yngre TV-kollegaen etter noen knappe måneder dating.

SEOGHØR.NO: Forlovet i en fei!

Skuespillerne Dylan McDermott (53) og Maggie Q (35) spiller mot hverandre i thriller-serien «Stalker», og nå ser det ut til at de spiller på lag i privatlivet også.

Ifølge Page Six har nemlig McDermott, kjent fra «Olympus Has Fallen» og serien «American Horror Story», fridd til sin 18 år yngre TV-kollega.

«Stalker»-paret skal ha holdt en lav profil etter at de ble observert sammen på restauranten Olio e Limone i Santa Barbara i oktober. Men på Golden Globe-etterfestene viste turtelduene seg sammen, og «Divergent»-skjønnheten ble sett med en ring på fingeren, skriver Page Six.

DAMEMAGNET: Dylan McDermott var tidligere sammen med den unge skuespilleren Shasi Wells. Her ankommer de to Spike TVs Scream Awards i Los Angeles i oktober 2011. Foto: Stella Pictures
DAMEMAGNET: Dylan McDermott var tidligere sammen med den unge skuespilleren Shasi Wells. Her ankommer de to Spike TVs Scream Awards i Los Angeles i oktober 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

UsWeekly bekrefter også parets raske forlovelse. Nettstedet siterer en innsidekilde som forteller at McDermott faktisk gikk ned på kne for en god stund siden, men at hun først fikk ringen da de ferierte sammen på Hawaii nylig.

- De var veldig flørtete, smilte og kjærtegnet hverandre. På et tidspunkt matet hun ham, fortalte et øyenvitne til UsWeekly om TV-aprets romantiske middagsdate i høst.

Verken Dylan McDermott eller Maggie Q har foreløpig kommentert forholdet, eller forlovelsen sin.

53-åringen var gift med skuespiller Shiva Rose (45) fra 1995 til 2009. McDermott har døtrene Colette (18) og Charlotte (9) med ekskona. 

LES OGSÅ: - Jeg var lei av min egen stemme