Forlovet seg etter åtte måneder

- De vet at de har funnet «den rette» i hverandre, sier venner av TV-stjernen Cat Deeley og hennes nye forlovede.

ÅTTE MÅNEDER: Patrick Kielty og Cat Deeley har kjent hverandre i flere år, men har bare vært sammen i åtte måneder. Foto: All Over Press
ÅTTE MÅNEDER: Patrick Kielty og Cat Deeley har kjent hverandre i flere år, men har bare vært sammen i åtte måneder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er kun åtte måneder siden den kjente programlederen Cat Deeley (35) ble sammen med kjæresten, Patrick Kielty.

Nå skriver britiske Daily Mirror at paret allerede har forlovet seg.

- Cat og Patick har kjent hverandre i årevis, så selv om de bare har datet i noen måneder nå, så vet de at de har funnet «den rette» i hverandre, sier en kilde til avisen.


Paret skal søndag ha arrangert en fest for å markere forlovelsen, og Deeley viste stolt fram forlovelsesringen hun hadde fått.

- De ønsket at alle vennene deres skulle få vite om forlovelsen med én gang.

Deeley er for tiden programleder for «The Choice» og «So You Think You Can Dance». Hun slo gjennom som VJ på MTV på slutten av 1990-tallet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er hun singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer