Forlovet seg da han byttet jobb

«Saturday Night Live»-stjernen var så travel at han ikke hadde samvittighet til å fri til kjæresten.

ROMANTISK GEST: «Saturday Night Live»-stjernen Seth Meyers skal ha ventet med å fri til kjæresten Alexi Ashe til han var ferdig med innspillingen av TV-showet. Som ny vert for «Late Night» venter han å få mer tid til å være en god forlovede.   Foto: Stella Pictures
ROMANTISK GEST: «Saturday Night Live»-stjernen Seth Meyers skal ha ventet med å fri til kjæresten Alexi Ashe til han var ferdig med innspillingen av TV-showet. Som ny vert for «Late Night» venter han å få mer tid til å være en god forlovede. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spøker ikke med kjærligheten!

Seth Meyers (39), kjent som både skuespiller i og hovedskribent for komisuksessen «Saturday Night Live», er forlovet.

Han bad om kjæresten Alexi Ashe sin hånd nylig - og fikk altså «ja», bekrefter en talsperson for paret overfor UsWeekly.

Meyers og advokatkjæresten møttes i et bryllup for flere år siden, og har vært sammen siden. Ifølge en kilde til UsWeekly har moromannen planlagt frieriet lenge.

- Han har visst at hun er «Den rette» en god stund, men det handlet om timing. Han er veldig spent på den neste fasen i livet nå, uttaler kilden.

Seth Meyers er nettopp ferdig med sin siste fulle sesong av «Saturday Night Live», og forbereder seg på å ta over «Late Night»-jobben fra dagens talkshow-vert Jimmy Fallon. Og etter alt å dømme var frieriets timing altså nøye planlagt.

- Med «Late Night» vil timeplanen hans sakte, men sikkert bli roligere. Han ville gjøre det etter at «SNL» var ferdiginnspilt, fordi han ikke ville være en fraværende forlovede. Familien hennes elsker ham, avslører kilden overfor UsWeekly.

Seth Meyers har også spilt i filmer som «New Year's Eve», «Jeg fatter ikke hvordan hun får det til» og «Reisen til jordens indre».

LES OGSÅ: Slik «hevnet» hun seg på eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer