Forlovet på Valentinsdagen

Christina Aguilera delte bilde av sin gigantiske forlovelsesring på Twitter.

LYKKELIGE: Christina Aguilera og Matthew Rutler har vært sammen i litt over tre år, og på Valentinsdagen gikk han ned på kne og fridde. Her er paret avbildet sammen på shopping i West Hollywood i starten av januar.  Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIGE: Christina Aguilera og Matthew Rutler har vært sammen i litt over tre år, og på Valentinsdagen gikk han ned på kne og fridde. Her er paret avbildet sammen på shopping i West Hollywood i starten av januar. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjerne og «The Voice»-coach Christina Aguilera (33) hadde nok tidenes mest romantiske Valentin-feiring denne helgen.

Fredag ble hun nemlig forlovet med sin kjære, filmprodusent Matthew Rutler. Det melder People.

Den nyslanke sangerinnen delte selv den gledelige nyheten på sin Twitter-profil, der hun postet et bilde av sin egen hånd og forlovedens - og på bildet er Christinas ringfinger prydet med en enorm diamantring.

«Han spurte meg og jeg svarte...» skrev den nyforlovede «Just A Fool»-sangeren til bildet.

- De er veldig forelsket og er svært glade for å ta dette neste skrittet, forteller en kilde nær turtelduene til People.

Christina Aguilera og Matthew Rutler har vært et par siden slutten av 2010. Hun har tidligere vært gift med Jordan Bratman, som hun har sønnen Max (6) med.

LES OGSÅ: - Jeg var ingen engel da jeg var gift