Will Kopelman:

Forlovet på ny etter skilsmissen

Drew Barrymores eksmann har uten tvil gått videre etter skilsmissen.

LYKKE: Will Kopelman var tidligere gift med skuespiller Drew Barrymore (til høyre), men har nå forlovet seg med sin nye kjæreste. Foto: Patsy Lynch / REX / NTB
LYKKE: Will Kopelman var tidligere gift med skuespiller Drew Barrymore (til høyre), men har nå forlovet seg med sin nye kjæreste. Foto: Patsy Lynch / REX / NTB Vis mer
Publisert

I 2016 skilte skuespiller Drew Barrymore (45) og ektemannen Will Kopelman (42) lag etter bare fire års ekteskap. De giftet seg i en overdådig seremoni i California i juni 2012, og fikk senere de to døtrene Olive (8) og Frankie (6).

Men lykken skulle altså ikke vare. Dette var Barrymores tredje skilsmisse i rekken. 45-åringen har nemlig to nokså korte ekteskap til bak seg - med Tom Green på starten av 2000-tallet, og Jeremy Thomas fra 1994 til 1995.

De siste årene har det vært heller stille på kjærlighetsfronten for Barrymore, men det er ingen tvil om at Kopelman har gått videre etter skilsmissen for snart fem år siden.

I desember i fjor kunne Page Six avsløre at han hadde funnet lykken med Vogue-redaktøren Alexandra Michler.

Og nå har de forlovet seg.

Det røper Kopelman i et innlegg på Instagram, der kjæresten er avbildet med en stor forlovelsesring på den ene fingeren. «Elsker deg, elsker deg, elsker deg» har Barrymores eksmann skrevet under bildet.

Kopelmans søster Jill Kargman (46) har delt bildet videre på sin profil, og skriver at hun er i ekstase over nyheten - og at hun gleder seg til å få Michler som svigerinne.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fortsatt singel

Drew Barrymore og Will Kopelman har beholdt det gode vennskapet etter skilsmissen, ikke minst grunnet de to døtrene som de samarbeider om. Barrymore har også fortsatt tette bånd til sin tidligere svigerfamilie, og særlig eksmannens søster Jill.

Barrymore gjør for tiden stor suksess med sitt eget talkshow, men på kjærlighetsfronten har det stått stille siden bruddet med Kopelman. Nylig avslørte hun imidlertid i talkshowet at hun er klar for å date igjen.

Innrømmelsen kom på bordet etter at hun hadde intervjuet skuespillerne fra Netflix-suksessen «Bridgerton» og forklarte at hun hadde lastet ned en datingapp på mobilen etter å ha sett på serien, ifølge Page Six.

SKILT: Barrymore og Kopelman skilte lag i 2016. Her er de i 2011. Foto: Amanda Schwab / Shutterstock / REX / NTB
SKILT: Barrymore og Kopelman skilte lag i 2016. Her er de i 2011. Foto: Amanda Schwab / Shutterstock / REX / NTB Vis mer

Rusproblemer

Barrymore fikk sitt gjennombrudd som fireåring i filmen «E.T» fra 1980-tallet. I etterkant har hun gjort stor suksess med filmer som «Charlie's Angels», «50 First Dates» og «He's just not that into you».

Å bli berømt i så ung alder har imidlertid hatt sin pris.

45-åringen har blant annet fortalt at hun begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røyket marihuana som elleveåring og tok kokain som tolvåring. I en alder av 14 år måtte hun på avrusning som følge av det utagerende livet.

Avhengigheten til alkohol og rus førte til at flere Hollywood-produsenter avviste og svartelistet henne, har hun hevdet i et intervju med The Sun.

– De avviste meg som at jeg var en ødelagt vare, og dessverre forsto jeg dem godt, sa hun til den britiske tabloidavisen i fjor høst.

Åpen med barna

Til tross for et utagerende liv skulle ting etter hvert roe seg for Barrymore, noe særlig de to døtrene Olive og Frankie sørget for.

Barrymore har flere ganger uttalt at mammarollen har endret henne, og i 2015 fortalte hun til InStyle at hun ønsker å være åpen om fortiden med barna.

STOLT MOR: Drew Barrymore er i dag travelt opptatt med de to døtrene Frankie og Olive. Foto: Shutterstock / REX / NTB
STOLT MOR: Drew Barrymore er i dag travelt opptatt med de to døtrene Frankie og Olive. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun den gang.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmet stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det, for jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, forklarte hun.

LES OGSÅ: Hemmelig navneendring avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer