Magdalena Graaf:

Forlovet på kebabrestaurant

- Tenk om hun hadde sagt nei? Det ville vært pinlig, erkjenner den svenske skuespilleren.

GIFTER SEG: Magdalena Graaf og Louie Marti forlovet seg på en svært original måte natt til fredag. Foto: Instagram / @Graafmagdalena
GIFTER SEG: Magdalena Graaf og Louie Marti forlovet seg på en svært original måte natt til fredag. Foto: Instagram / @Graafmagdalena Vis mer
Publisert

Den svenske modellen, sangeren og TV-profilen Magdalena Graaf (46) gjør klart for bryllup med kjæresten Louie Marti (43). Natt til fredag gikk nemlig Marti ned på kne og fridde, melder Aftonbladet.

Ifølge avisen, var paret torsdag kveld på gallapremieren for Viaplay-filmen «Suedi», der Marti har en liten rolle.

De to dro videre til Spy Bar i Stockholm, men det var først avslutningsvis - på en kebabrestaurant - at Marti hentet frem ringen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

«Vi elsker det sammen»

I flere videoklipp på sin Instagram-story forteller Magdalena Graaf om den romantiske seansen.

«Min fantastiske mann fridde til meg i kveld. På Kebabhouse, som er favorittstedet mitt. Jeg elsker det, vi elsker det sammen», sier hun.

I klippene sitter de med hver sin brus og hver sin kebab, og Marti klarer ikke helt å holde tilbake latteren når han sier «kebabfrieriet».

43-åringen har også lastet opp en video av frieriet på sin Instagram, som viser at han går ned på kne og henter frem ringen. Til videoen skriver han at han har ventet på riktig anledning i nesten to måneder, men at hverken båtturer, reiser eller familiemiddager har kjentes rett.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

«Man vil jo at det skal bli perfekt. I går var vi på filmpremieren av «Suedi», som jeg selv medvirker i. Etter feiringen spurte jeg min Magdalena Graaf hvor hun helst ville spise. Hun svarte at hun ville spise på vårt favorittkebabsted. På Vasagatan. Det er min Magdalena det: Billig og bra. Som dere ser i videoen sa hun ja», skriver han.

Tok kontakt med eksen

Til Aftonbladet forteller Marti at han til og med tok kontakt med Graafs eks-forlovede for å forsikre seg om at det planlagte frieriet ikke skulle skje på samme måte som sist gang.

- Det er jo litt en jentegreie på et vis, jeg vil bare at hun skal være lykkelig og at alt skal føles bra. Derfor ringte jeg eksen hennes, forklarer han.

Den nyforlovede 43-åringen legger ikke skjul på at han kjente skikkelig på nervene da det nærmet seg.

- Jeg er vanligvis aldri nervøs, men det var jeg denne gangen. Tenk om hun hadde sagt nei? Det ville vært pinlig, sier han til Aftonbladet.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Magdalena Graaf og eksen gikk fra hverandre så sent som i fjor, og i mars i år viste hun frem sin nye kjærlighet på bloggen sin. Louie Marti er skuespiller, og har hatt roller i blant andre «Den tynne blå linjen», «Beck - den fortapte sønn» og «Gåsmamman».

Magdalena Graaf på sin side har nylig avsluttet innspillingen av Kanal 5s og Discoverys nye realityserie «The Island», som ventes å ha premiere senere i høst eller på nyåret.

LES OGSÅ: Derfor flytter de fra Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer