Michelle Williams:

Forlovet og venter barn

Skuespilleren går inn i det nye året med ring på fingeren og baby i magen.

VENTER BARN: Michelle Williams (39) venter sitt andre barn neste år. Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Michelle Williams (39) venter sitt andre barn neste år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den Oscar-nominerte, amerikanske skuespilleren Michelle Williams (39) går et stort år i møte, ifølge flere internasjonale medier. Hun er nemlig forlovet med stjerneregissør Thomas Kail, og de to venter sitt første barn sammen.

People var den første til å melde nyheten.

Ifølge nettstedets kilde var det Williams' datter, Matilda (14), som brakte paret sammen. Matilda er også datteren til avdøde Heath Ledger.

Hvor langt hun er på vei, og når frieriet fant sted, er imidlertid ikke kjent. Nettstedet har forsøkt å få en kommentar fra en representant for skuespilleren, uten hell.

Paret samarbeidet under innspillingen av «Fosse/Verdon», som belønnet Williams med en Emmy-pris.

Skilte seg i fjor

I fjor ble det kjent at Williams hadde skilt seg fra indie-musikeren Phil Elverum (41), etter å ha vært gift i bare ni måneder.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Michelle har tidligere valgt å holde privatlivet sitt unna offentligheten. Denne beslutningen skal hun ha tatt da Ledger døde av en overdose i 2008.

- Jeg vil egentlig ikke prate om noe av det. Men hva om det hjelper noen? Hva om noen som har reist den samme veien, som har slitt så mye som jeg har slitt, og sett så mye som jeg har sett, finner noe som hjelper dem, sa hun til Vanity Fair i fjor.

Åpnet seg om sorgen

Det tidligere paret skilte lag året før han døde, etter å ha vært sammen i tre år. Etter bruddet og Heath sin tragiske bortgang, ble Williams og datteren boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

I 2014 valgte skuespilleren å flytte fra huset, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. I februar-utgaven av Wall Street Journal Magazine i 2017 beskrev Williams den tunge sorgen.

- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», fortalte hun.

Stjernen, som møtte Heath Ledger da de spilte sammen i «Brokeback Mountain» tilbake i 2004, følte den gang at å forlate hjemmet de hadde sammen var et slags svik.

Michelle fortalte også i et intervju den gangen at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

I fjor uttalte hun imidlertid at hun aldri ga opp kjærligheten.

LES OGSÅ: - Vi er utvilsomt like

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer