Jourdan Dunn:

- Forlovet, men med hvem?

Den britiske supermodellen Jourdan Dunn delte selv nyheten.

FORLOVET: Jourdan Dunn viser frem den digre diamanten i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jourdan Dunn viser frem den digre diamanten i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske supermodellen Jourdan Dunn (29) kunne lørdag kveld avsløre at hun hadde blitt forlovet. Den glade nyheten delte hun på Instagram med et bilde av seg selv, og det var ikke vanskelig å få øye på den store diamanten på ringfingeren hennes.

«Jourdan Dunn Hamilton ... Det klinger fint», skriver hun til bildet.

Naturligvis har hun fått svært mye oppmerksomhet det siste døgnet, og forlovelsesnyheten er allerede likt over 200 000 ganger. I kommentarfeltet har stjerner som Hailey Bieber lagt igjen sine gratulasjoner.

Men hvem er egentlig Dunns utkårede?

Supermodellen, som har gått på catwalken for flere av verdens største motehus, har nemlig vært svært hemmelighetsfull rundt sitt eget kjærlighetsliv.

Ifølge Daily Mail skal det være Dion Hamilton som har kapret modellens hjerte, og den britiske tabloidavisen skriver at 29-åringen blant annet viste han frem for første gang i sosiale medier i januar.

PÅ JOBB: Jourdan gikk på catwalken for Jean Paul Gaultier under moteuken i Paris i januar. Foto: NTB Scanpix
PÅ JOBB: Jourdan gikk på catwalken for Jean Paul Gaultier under moteuken i Paris i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang var duoen på ferie på Jamaica sammen med Dunns ni år gamle sønn, Riley.

Paret har hele veien holdt en svært lav profil, men på Instagram avslørte modellen nylig at de begynte å date i fjor.

«I 2009 ble sønnen min en del av livet mitt. I 2019 ble min livspartner en del av livet mitt. Å få gå inn i 2020 med begge to ved min side er uvurderlig», skrev hun til et bilde av de tre sammen 1. januar.

Suksess

Den britiske modellen har over 2,4 millioner følgere på Instagram, og har allerede gjort det svært godt som modell. Hun gikk på catwalken for første gang i 2007 for både Marc Jacobs og Polo Ralph Lauren, og året etter gikk hun for motegiganten Prada. Den gang skrev hun historie som den første mørke til å vise klærne for Prada på over et tiår.

I 2014 ble hun også den første mørkhudede modellen på Forbes liste over en av verdens best betalte modeller.

Hun ble oppdaget allerede som 15-åring av en modellspeider i London, og selv om mange i dag gjerne skulle byttet sko med Dunn, så har ikke livet hennes alltid vært en dans på roser.

Tatt ut av skolen

I barndommen ble den lille jente nemlig utsatt for grov mobbing av medelevene på skolen.

- Jeg ville ikke forlate huset, fortalte hun åpenhjertig til The Sun for fem år siden.

- Jeg ble fysisk syk av å se meg selv i speilet. Jeg hatet å være meg, fortsatte hun.

Det ble så ille at den langbeinte modellen ikke fikk gå i fred. Dette resulterte i at hun begynte å skulke timene.

- Jeg hatet å gå på skolen. Jeg mislikte allerede hvordan jeg så ut, men der gjorde de tingene enda verre for meg, fortsatte hun, og fortalte at til slutt så foreldrene ingen annen utvei enn å ta datteren ut av skolen og gi henne hjemmeundervisning.

Noen år senere fikk 29-åringen endelig sin søte hevn over mobberne, men hun innrømmet at hun også har møtt fordommer i modellbransjen.

- Det er en tøff industri for svarte jenter. Mange gir opp fordi de ikke har et byrå som hjelper seg videre, og da er det vanskelig å hamle opp med alle avslagene og lett å ende opp uten jobb, har hun fortalt til The Times, ifølge nettstedet.

- Jeg føler at jeg må fortsette å jobbe fordi jeg skylder så pass til de andre unge jentene med etnisk utseende. Det har vært hardt, men jeg kom meg gjennom det.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

LES OGSÅ: Brudd etter 12 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer