Sienna Miller:

- Forlovet med sin ni år yngre kjæreste

Hollywood-stjernen skal være klar for et nytt kapittel.

- PLANLEGGER BRYLLUP: Sienna Miller er svært lykkelig med Lucas Zwirner. Foto: NTB Scanpix
- PLANLEGGER BRYLLUP: Sienna Miller er svært lykkelig med Lucas Zwirner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2018 ble Sienna Miller (38) for første gang observert sammen med forfatteren og oversetteren Lucas Zwirner (28). Den gang dukket de opp i bursdagen til eksen hennes, Tom Sturridge (34), ifølge People.

En måned senere, i januar i fjor, ble duoen avbildet mens de kysset offentlig på luftetur med hunden hennes i New York.

Nå, etter ett år som kjærester, skal Miller og Zwirner ha tatt forholdet et steg videre og forlovet seg, melder Us Weekly.

- De er så forelsket. Datteren hennes har også et tett forhold til Lucas. De gleder seg til dette nye kapittelet sammen, forteller en kilde til nettstedet.

Forlovelsesryktene begynte å svirre da hun ble sett med en diamantring på fingeren i New York i helgen, melder People.

Ønsker seg flere barn

Nyheten om den angivelige forlovelsen kommer fire måneder etter at «American Sniper»-stjernen uttalte at hun så for seg en fremtid sammen med sin unge kjæreste.

- Dette er kjærlighet. Det er hyggelig og jeg er lykkelig, fortalte hun til Metro i høst, ifølge Contact Music.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Jeg vil gjerne ha en datter til. Og jeg tror jeg er åpen for å gifte meg også, la hun til.

Sienna har datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge (7 1/2) sammen med skuespilleren Tom Sturridge. De to var kjærester i fire år før de gikk hver til sitt sommeren 2015. Paret rakk også å forlove seg.

Miller har også vært forlovet med Hollywood-stjernen Jude Law (47). De to var først sammen fra 2003 til 2006. Forholdet tok slutt da Law var utro med en barnepike. I 2009 fant de tilbake til hverandre, men gjorde det slutt igjen to år senere.

Til tross for et relativt turbulent forhold, så har Sienna alltid hatt sterke følelse for eksen.

- Vi ser hverandre ikke så mye, men jeg bryr meg vanvittig om han, fortalte hun til magasinet Porter i 2016, ifølge Us Weekly.

God venn med eksen

De siste månedene har Miller og Zwirner blitt sett sammen ved en rekke anledninger. I oktober var de blant annet gjester i bryllupet til sangstjernen Ellie Goulding (32), og lørdag dukket de opp under Writers Guild Awards i New York.

Selv om filmstjernen nå er lykkelig med Lucas, så har hun også beholdt et godt vennskap med Sturridge.

Etter den brutte forlovelsen har de klart å samarbeide tett om oppdragelsen til datteren.

Eksene bor bare noen kvartaler fra hverandre i New York, og har derfor hatt muligheten til å innføre en viktig kveldsrutine.

- Vi legger henne sammen hver dag, fortalte Sienna i 2017, ifølge Time.com.

- Å gjøre så mye som mulig sammen, føltes som det mest ideelle for oss. Heldigvis er vi veldig glad i hverandre og er bestevenner, så det er bra. Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det, la hun til.

FORLOVET: Anna Anka (48) er forlovet med 28 år gamle David Johansson. Her forteller de om hvordan de fant kjærligheten. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hertugparet er på husjakt i Los Angeles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer