<strong>HURRA:</strong> Åge Sten Nilsen bestemte seg for å fri til 22 år yngre Christine Grande på sin egen 50-årsfest. Her er paret fotografert under MGP i Trondheim tidligere i vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: Åge Sten Nilsen bestemte seg for å fri til 22 år yngre Christine Grande på sin egen 50-årsfest. Her er paret fotografert under MGP i Trondheim tidligere i vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Åge Sten Nilsen:

Forlovet med sin 22 år yngre kjæreste

Lykken smiler for Åge Sten Nilsen.

Publisert
Sist oppdatert

I desember 2018, for ett år og to måneder siden, ble det kjent at artist Åge Sten Nilsen (50) hadde funnet kjærligheten. Hans utkårede er 22 år yngre Christine Grande (29), og siden de bekreftet forholdet har de tidvis delt innlegg om hverandre i sosiale medier.

Doen møttes på en fest i Stjørdal samme høsten de ble sammen, og det utviklet seg raskt følelser mellom dem. Sten Nilsen har beskrevet Grande som «en herlig levende jente», og har uttalt at aldersforskjellen ikke er så farlig.

- Jeg er ganske passe barnslig av meg. Vi merker ikke noe til det, sa han til VG i 2018.

Forlovet

Nå har paret bestemt seg for å ta forholdet et steg videre.

I helgen har de nemlig forlovet seg, noe Sten Nilsen stolt delte på Facebook søndag. Innlegget har fått over 500 likerklikk, og hundrevis av kommentarer med gratulasjoner.

Overfor Se og Hør forteller Wig Wam-sangeren at det hele skjedde under spesielle omstendigheter.

- Jeg fridde til henne under middagen i mitt 50-årslag på Scandic City Fredrikstad, og Christine hadde bursdag bare noen timer senere, skriver han i en SMS, etterfulgt av flere hjerter.

<strong>FORLOVET:</strong> Åge Sten Nilsen gikk ned på kne i sitt eget 50-årslag. Foto: Privat
FORLOVET: Åge Sten Nilsen gikk ned på kne i sitt eget 50-årslag. Foto: Privat Vis mer

Det kommende bryllupet har de allerede begynt å planlegge smått.

- Vi har ikke bestemt oss for eksakt når bryllupet skal stå ennå, men høyst sannsynlig i Melhus kirke neste sommer. Lenge leve kjærligheten, forteller artisten.

Ikledd svart smoking, med sitt karakteristiske, rufsete, sorte rockehår, smiler han side og side med forloveden på et bilde han har oversendt. På 29-åringens hånd kan man skimte en forlovelsesring med flere glitrende stener på seg.

Bonuspappa

I et tidligere intervju med Dagbladet har artisten tidligere fortalt at han egentlig hadde sett for seg en fremtid som singel da den 22 år yngre kvinnen brått dukket opp.

- Foreldrene hennes var litt skeptiske da de hørte at hun hadde begynte å date en såpass mye eldre fyr, men da de møtte oss sammen skjønte de at vi var som to dråper vann, skapt for hverandre. Jeg tror aldri jeg har hatt det bedre enn nå, har han uttalt.

Paret bor for tiden sammen i Melhus, der de også bor sammen med 29-åringens fem år gamle sønn.

Sten Nilsen har fra før en datter og en stesønn. I intervjuet med Dagbladet kunne han bedyre at han synes det var stas å bli småbarnsfar igjen.

- Jeg får jo en rolle som bonuspappa, men barnefaren er en god venn av familien, og tar sin del av oppdrageransvaret. Christine er nok også forberedt på at hun har fått seg en kjæreste som ikke kommer til å være hjemme hele tiden, forklarte han.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Ettertraktet mann

Nilsen var tidligere gift med Randi Judith, men i 2011 kunne Se og Hør avsløre at eksparet hadde flyttet fra hverandre.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å bo hver for oss en stund fremover. Vi er fortsatt gode venner og jobber sammen, sa Sten Nilsen til Se og Hør den gang.

Eksparet møtte hverandre da begge jobbet ved en institusjon for funksjonshemmede på 1990-tallet, og ga hverandre sine «ja» i 1999.

Etter at nyheten om bruddet ble kjent, strømmet det på med amorøse tilbud til rockeren. Overfor Her og Nå har 50-åringen avslørt at det var like mange kvinner som menn som ville bli sammen med ham.

- Det strømmer på med tilbud fra begge kjønn. Halvparten av Norges befolkning tror jo at jeg er homofil. Spesielt når jeg har leppestift og trange trikoter på. Men jeg er 190 prosent hetero, fortalte Åge til ukebladet.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om oppveksten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer