Åge Sten Nilsen:

Forlovet med sin 22 år yngre kjæreste

Lykken smiler for Åge Sten Nilsen.

HURRA: Åge Sten Nilsen bestemte seg for å fri til 22 år yngre Christine Grande på sin egen 50-årsfest. Her er paret fotografert under MGP i Trondheim tidligere i vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: Åge Sten Nilsen bestemte seg for å fri til 22 år yngre Christine Grande på sin egen 50-årsfest. Her er paret fotografert under MGP i Trondheim tidligere i vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2018, for ett år og to måneder siden, ble det kjent at artist Åge Sten Nilsen (50) hadde funnet kjærligheten. Hans utkårede er 22 år yngre Christine Grande (29), og siden de bekreftet forholdet har de tidvis delt innlegg om hverandre i sosiale medier.

Doen møttes på en fest i Stjørdal samme høsten de ble sammen, og det utviklet seg raskt følelser mellom dem. Sten Nilsen har beskrevet Grande som «en herlig levende jente», og har uttalt at aldersforskjellen ikke er så farlig.

- Jeg er ganske passe barnslig av meg. Vi merker ikke noe til det, sa han til VG i 2018.

Forlovet

Nå har paret bestemt seg for å ta forholdet et steg videre.

I helgen har de nemlig forlovet seg, noe Sten Nilsen stolt delte på Facebook søndag. Innlegget har fått over 500 likerklikk, og hundrevis av kommentarer med gratulasjoner.

Overfor Se og Hør forteller Wig Wam-sangeren at det hele skjedde under spesielle omstendigheter.

- Jeg fridde til henne under middagen i mitt 50-årslag på Scandic City Fredrikstad, og Christine hadde bursdag bare noen timer senere, skriver han i en SMS, etterfulgt av flere hjerter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer