Forlovet med eks-fange

Nini Stoltenbergs forlovede er idømt over 20 år i fengsel...

BERYKTET EKTEMANN: Nini Stoltenberg stod fram som rusmisbruker i 2001. Nå gifter hun seg med en notorisk kriminiell fra Oslos underverden... Foto: Se og Hør, Morten Hval
BERYKTET EKTEMANN: Nini Stoltenberg stod fram som rusmisbruker i 2001. Nå gifter hun seg med en notorisk kriminiell fra Oslos underverden... Foto: Se og Hør, Morten Hval Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Notorisk kriminell!


Så sent som i fjor sommer ble Karl John Sivertzen dømt til fem måneders fengsel - for tre narkotikaforbrytelser, heleri, tyveri og to forsøkt på grovt tyveri.


Dette var 19. gang 54-åringen ble domfelt - til sammen er han idømt over 20 års fengsel.


Nå gifter han seg med statsministerens søster!


Sivertzen er blant annet dømt for væpnet ran mot Christiania Bank og Kredittkasse i 1980.


Bevæpnet med en avsagd hagle klarte Sivertzen å true til seg verdier for over 200 000 kroner.


For ugjerningen ble han idømt fem år i fengsel. Sivertzen er også dømt for flere voldsepisoder, blant annet for å ha gått til angrep på en politimann i 1987.


Se bildene og les mer om statsministerens kriminelle svoger i tirsdagens Se og Hør!


Nini Stoltenberg traff Sivertzen på 90-tallet, da han jobbet som sosialkonsulent i rusmiddeletaten i Oslo kommune.  I denne perioden skal Sivertzen ha holdt seg unna kriminalitet.


- Kjærligheten betyr alt. Myten om at to med ruserfaring går dårlig sammen, stemmer ikke for oss. Vi er en enorm støtte for hverandre, sa Nini til Dagbladets Magasinet i fjor.


Avsløringen om svogerens kriminelle fortid, kommer kort tid etter at sikkerheten rundt statsminister Jens Stoltenberg (47) ble skjerpet.


Ninis far Thorvald (74) var også en av flere kjente personer som sist uke fikk tilsendt en konvolutt med hvitt pulver i posten.


Nå må politiets sikkerhetstjeneste vurdere om sikkerheten må trappes ytterligere opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer