Forlovet med «broren»

Whitney Houstons datter Bobbi Kristina har fått ring på finger'n.

DEN GANG DA: I 2009 sto Bobbi Kristina og Whitney Houston på scenen sammen under et arrangement i Central Park i New York - lite visste den unge jenta at den verdensberømte moren skulle dø fra henne tre år senere. Foto: Fame Flynet
DEN GANG DA: I 2009 sto Bobbi Kristina og Whitney Houston på scenen sammen under et arrangement i Central Park i New York - lite visste den unge jenta at den verdensberømte moren skulle dø fra henne tre år senere. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter Whitney Houstons tragiske død i februar i år, har verden hold pusten med tanke på hvordan artistens datter Bobbi Kristina Brown (19) ville komme seg igjennom sorgen.

Men den unge jenta kan endelig smile - hun har nemlig blitt forlovet med adoptivbroren Nick Gordon (22) - til tross for at flere mener at forholdet deres minner om incest.

Han ble adoptert av den avdøde sangerinnen da han var 12 år, og Bobbi Kristina og Nick har gått fra å titulere hverandre «søster» og «bror» til å bruke mer intime kallenavn på hverandre.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det er nettstedet Us Magazine som skriver at den unge jenta avslører forlovelsen i neste episode av realityserien «The Houstons: On Our Own» som går på amerikansk TV.

«Vi er forlovet!», forteller hun onkel Gary Houston og resten av familien.

Nylig la den kommende ektemannen ut et bilde på sin Twitter-profil, av noe som ser ut som Bobbi Kristinas finger med en gigantisk diamantring.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bobbi Kristina har tatovert sin døde mor på armen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer