Lady Gaga:

Forlovet med agenten i all hemmelighet

Ifølge en kilde skal popdronningen Lady Gaga ha forlovet seg med sin kjæreste og agent, Christian Carino.

FORLOVET: Popstjernen Lady Gaga har forlovet seg Christian Carino. Her sammen i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Popstjernen Lady Gaga har forlovet seg Christian Carino. Her sammen i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den populære popsangeren Stefani Joanne Angelina Germanotta (31), bedre kjent som Lady Gaga, skal ha forlovet seg med agenten sin, Christian Carino (48).

Det avslører en kilde til Us Magazine.

Forlovelsen skal ha funnet sted i hemmelighet i sommer, og ifølge nettsiden skal Christian ha spurt om tillatelse fra Lady Gagas far før han gikk ned på kne. Det er det tradisjon for i hennes italienske og katolske familie.

Med tanke på Gagas nåværende helsetilstand skal paret, ifølge kilden, ha fokus på å få sangeren frisk og har foreløpig ingen bryllupsplaner.

Kroniske smerter

Det var i 2013 Gaga åpnet seg for første gang om sine kroniske helseproblemer. I et innlegg på Facebook skrev hun om smerter, som hun hevdet at oppsto som følge av en skade hun pådro seg på konsert.

«Jeg har bedt til Gud om at det skulle bli bedre. Jeg skjulte skaden fra mine ansatte, jeg ville ikke skuffe mine fantastiske fans. Men etter gårsdagens konsert kunne jeg ikke gå og det kan jeg fortsatt ikke», skrev popstjernen den gang.

Saken fortsetter under:

STORE SMERTER: Lady Gaga imponerte med en forrykende opptreden under Super Bowl i februar, men i dte skjulte sliter hun med kroniske smerter. Foto: Dave Shopland/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STORE SMERTER: Lady Gaga imponerte med en forrykende opptreden under Super Bowl i februar, men i dte skjulte sliter hun med kroniske smerter. Foto: Dave Shopland/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Og da dokumentarfilmen om sangeren hadde premiere på Netflix tidligere i år, åpnet stjernen igjen opp om smertene igjen.

- Det er en stor del av meg som tror at smerten er som en mikrofon. Smerten kommer aldri til å gjøre meg noe godt med mindre jeg gjør det om til noe som faktisk er bra. Jeg håper at folk som ser på dette, som også sliter med kroniske smerter, forstår at de ikke er alene, sier hun i dokumentaren, ifølge Variety.

Ifølge E! Online har Gaga også hevdet tidligere at smertene hun opplever er der som følge av et seksuelt overgrep hun ble utsatt for som ung jente. Hun uttalte at den psykiske smerten hun følte på ble omgjort til noe fysisk.

- Når noe traumatisk skjer, kobler hjernen din seg helt ut fordi den ikke klarer å håndtere det. Men den forblir i kroppen din, i vevet ditt, fysisk i deg, uttalte hun til nettstedet i fjor.

Brøt forlovelsen

Det var i februar nyheten om at Gaga og hennes agent Christian skulle ha funnet lykken - kun et halvt åt etter den brutte forlovelsen med Taylor Kinney (35), som hun hadde vært sammen med i fem år.

I slutten av januar ble duoen observert på en konsert med Kings og Leon, og her oppførte de seg svært kjærlige med hverandre, fortalte en kilde til People.com.

Og en knapp måned etter ble duoen observert sammen på Super Bowl i Texas, hvor de koste og klemte på hverandre uten å bry seg om menneskene rundt seg.

Lady Gaga tok også flere selfies av seg selv og Carino mens han blant annet kysset henne ømt på kinnet.

Saken fortsetter under:

FORELSKET: Det var i februar det ble kjent at Lady Gaga og Christian Carino hadde funnet lykken. Nå er de forlovet. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det var i februar det ble kjent at Lady Gaga og Christian Carino hadde funnet lykken. Nå er de forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter ble Gaga intervjuet av Ryan Seacrest (42), og da hun fikk spørsmål om det var en ny mann i livet hennes rødmet hun og ble sjenert, skrev Us Weekly den gang.

- Jeg vet ikke! Du vet at jeg ikke snakker om kjærlighetslivet mitt, Ryan. Nå er jeg skikkelig rød i ansiktet. Skikkelig rød, og det passer ikke til antrekket mitt, svarte hun.

Christian Carino er et kjent navn i underholdningsbransjen. Han jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles, og i tillegg til Gaga representerer han også Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp, Margot Robbie, Britney Spears, Keira Knightley, Miley Cyrus, Eva Longoria, Justin Bieber, Katy Perry, Zac Efron og Demi Lovato.

LES OGSÅ: - Arnold nekter å skille seg fra kona han var utro mot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer