Forlovet med 49 år yngre kvinne

Silvio Berlusconi har funnet kjærligheten med 27-åring.

PÅ FOTBALLKAMP: Silvio Berlusconi bekrefter å ha forlovet seg med 49 år yngre Francesca Pascale. Her er de to og ser fotballkamp mellom de to italienske klubbene AC Milan og Juventus i november. Foto: Scanpix/Reuters
PÅ FOTBALLKAMP: Silvio Berlusconi bekrefter å ha forlovet seg med 49 år yngre Francesca Pascale. Her er de to og ser fotballkamp mellom de to italienske klubbene AC Milan og Juventus i november. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To år etter at Italias tidligere statsminister, skandaleombruste Silvio Berlusconi (76), ble skilt fra sin kone gjennom 20 år, har han funnet lykken igjen.

Den nye kvinnen i hans liv heter ifølge Sky News Francesca Pascale (27) og er hele 49 år yngre enn Berlusconi.

- Jeg er forlovet til en kvinne fra Napoli. Det er offisielt. Hun er så mye som 49 år yngre enn meg, så det er litt i overkant.

- Hun er vakker på utsiden, men enda vakrere på innsiden, sa Berlusconi på en av TV-kanalene han eier, ifølge Sky News.


At Berlusconi har vært beskyldt for en rekke sidesprang og å blant annet ha arrangert private sex-fester, i tillegg til at han er blitt dømt for skattesvik, ser ikke ut til å bekymre det som blir hans tredje kone.

Skandaler på rekke og rad
Den tidligere statsministeren ble i fjor også tatt på fersken i å stirre på rumpen til Danmarks statsminister Helle Torning-Schmidt under et EU-toppmøte i Brussel.

Ifølge flere italienske aviser skal han også ha sex-sjikanert Tysklands forbundskansler Angela Merkel i en telefonsamtale med det som skal ha vært hans hallik.

Berlusconi har tilsammen fem barn fra sine to tidligere ekteskap.

Selv har han avvist i retten at det festene han arrangerte var knyttet til sex.

- Jeg avviser at det forekom noen seksuelle scener, sa han til retten ifølge Sky News.
 


LES OGSÅ: Her sjekker Berlusconi danske Helles rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer