Forlovet med 49 år yngre kvinne

Silvio Berlusconi har funnet kjærligheten med 27-åring.

PÅ FOTBALLKAMP: Silvio Berlusconi bekrefter å ha forlovet seg med 49 år yngre Francesca Pascale. Her er de to og ser fotballkamp mellom de to italienske klubbene AC Milan og Juventus i november. Foto: Scanpix/Reuters
PÅ FOTBALLKAMP: Silvio Berlusconi bekrefter å ha forlovet seg med 49 år yngre Francesca Pascale. Her er de to og ser fotballkamp mellom de to italienske klubbene AC Milan og Juventus i november. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To år etter at Italias tidligere statsminister, skandaleombruste Silvio Berlusconi (76), ble skilt fra sin kone gjennom 20 år, har han funnet lykken igjen.

Den nye kvinnen i hans liv heter ifølge Sky News Francesca Pascale (27) og er hele 49 år yngre enn Berlusconi.

- Jeg er forlovet til en kvinne fra Napoli. Det er offisielt. Hun er så mye som 49 år yngre enn meg, så det er litt i overkant.

- Hun er vakker på utsiden, men enda vakrere på innsiden, sa Berlusconi på en av TV-kanalene han eier, ifølge Sky News.


At Berlusconi har vært beskyldt for en rekke sidesprang og å blant annet ha arrangert private sex-fester, i tillegg til at han er blitt dømt for skattesvik, ser ikke ut til å bekymre det som blir hans tredje kone.

Skandaler på rekke og rad
Den tidligere statsministeren ble i fjor også tatt på fersken i å stirre på rumpen til Danmarks statsminister Helle Torning-Schmidt under et EU-toppmøte i Brussel.

Ifølge flere italienske aviser skal han også ha sex-sjikanert Tysklands forbundskansler Angela Merkel i en telefonsamtale med det som skal ha vært hans hallik.

Berlusconi har tilsammen fem barn fra sine to tidligere ekteskap.

Selv har han avvist i retten at det festene han arrangerte var knyttet til sex.

- Jeg avviser at det forekom noen seksuelle scener, sa han til retten ifølge Sky News.
 


LES OGSÅ: Her sjekker Berlusconi danske Helles rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer