Katharine McPhee og David Foster:

Forlovet med 34 år yngre sanger

- Han gjorde det på toppen av et fjell.

SKAL GIFTE SEG: David Foster og Katharine McPhee lar ikke aldersforskjellen på 34 år skape noen hindringer for forholdet. Nå avslører sistnevnte at de to er forlovet. Her e paret på Met-gallaen for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: David Foster og Katharine McPhee lar ikke aldersforskjellen på 34 år skape noen hindringer for forholdet. Nå avslører sistnevnte at de to er forlovet. Her e paret på Met-gallaen for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (34) hadde falt for den kanadiske musikeren, komponisten og produsenten David Foster (68).

Stor aldersforskjell er ikke uvanlig i Hollywood, men at den ene parten er dobbelt så gammel som den andre - som i dette tilfellet - er likevel mer sjeldent.

Nå har uansett David Foster, som for øvrig er tidligere stefar til supermodellene Gigi og Bella Hadid, gått ned på kne for sin 34 år yngre flamme.

I et eget innlegg på Instagram, avslører McPhee at hun og Foster er forlovet og at de to skal gifte seg.

Fridde på et fjell

Det gjør hun ved å legge ut en skjermdump av en meldingsutveksling med kompisen Jared Eng.

❤️💍😬 cc: @jaredeng

A post shared by Katharine McPhee (@katharinemcphee) on

I tekstmeldingene avslører McPhee at frieriet skjedde i svært romantiske omgivelser, på toppen av et fjell i Italia. Paret er i disse dager på ferie i Europa, noe sistnevnte flittig har delt bilder av i sosiale medier.

- Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen, skriver hun blant annet.

VISER FREM RINGEN: Katharine McPhee og David Foster er i disse dager på ferie i Italia. Her viser førstnevnte frem det som skal være forlovelsesringen Foto: Mega/ TMZ/ NTB Scanpix
VISER FREM RINGEN: Katharine McPhee og David Foster er i disse dager på ferie i Italia. Her viser førstnevnte frem det som skal være forlovelsesringen Foto: Mega/ TMZ/ NTB Scanpix Vis mer

Profilerte ekser

Når selve bryllupet finner sted, er så langt ikke kjent. Det blir imidlertid ikke første gang Foster gifter seg.

David har nemlig vært gift fire ganger tidligere. To av ekteskapene har ført ham inn i et par av USAs mest kjente kjendisfamilier.

Under sitt ekteskap med «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Yolanda Hadid (54), ble han - som nevnt over - stefar til supermodellene Gigi (23) og Bella Hadid (21), og deres bror Anwar.

Tidligere har han også blant annet vært gift med Linda Thompson (68), som også har vært gift med Caitlyn Jenner (68). Da var Foster stefar for Brandon og Brody Jenner - kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Saken fortsetter under:

Skilt for to år siden

Katharine McPhee har også vært gift en gang tidligere, med den nesten 20 år eldre Nick Cokas (53). Paret skilte seg i 2016, etter åtte års ekteskap.

Hun slo for alvor gjennom da hun i 2006 kom på femteplass i TV-konkurransen «American Idol».

Katharine har også flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nektet for romansen

Det var samtidig som skilsmissen mellom «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilene David og Yolanda ble fullført i mai i fjor, at ryktene begynte å svirre om at førstnevnte hadde funnet lykken på nytt, da med McPhee.

Den gang nektet David ifølge Daily Mail at han var blitt sammen med «American Idol»-stjernen, men etter kort tid fikk ryktene nye bein å gå på.

På høstparten ble paret observert sammen en rekke ganger, deriblant på byen i Los Angeles, og nå skal de to altså gifte seg.

SETT SAMMEN: Katharine McPhee og David Foster forlater The Peppermint Club i West Hollywood i oktober 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SETT SAMMEN: Katharine McPhee og David Foster forlater The Peppermint Club i West Hollywood i oktober 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hun er 71- han er 17!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer