Forlovet med 28 år yngre kvinne

Steven Tyler skal gifte seg med sin unge kjæreste.

FORELSKET: Steven Tyler og Erin Brady har vært sammen siden 2006 og er fortsatt like forelsket. Her er de på badeferie i Maui.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Steven Tyler og Erin Brady har vært sammen siden 2006 og er fortsatt like forelsket. Her er de på badeferie i Maui. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Steven Tyler (63) og kjæresten Erin Brady (38) landet i Los Angeles etter juleferie I Maui, var det Bradys ringfinger som fikk all oppmerksomheten.

38-åringen hadde nemlig en gigantisk diamantring på sin venstre ringfinger. Det vakre smykket lignet veldig på en forlovelsesring, og amerikansk presse spekulerer nå i om Tyler fridde i løpet av ferien. Ifølge nettstedet TMZ bekrefter venner av paret at Tyler har fridd.

Paret har vært sammen i fem år og «Aerosmith»-stjernens unge kjæreste er kun fire år eldre enn hans berømte datter Liv Tyler (34). Tyler har vært gift to ganger tidligere.


Dersom Tyler virkelig har fridd til Brady er han langt fra den eneste med gifteplaner denne julen. Tidligere ble det kjent at filmkjekkasen Matthew McConaughey (42) har fridd til sin kjære Camila Alves (29) og John Legend (32) fridde nylig til Christine Teigen (26).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Steven Tyler innlagt på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer