Forlovet med 23 år eldre mann

Alder er ingen hindring for Beyoncés lillesøster.

FALT FOR ELDRE MANN: Solange Knowles har funnet lykken med 51-åringen Alan Ferguson. Foto: Instagram
FALT FOR ELDRE MANN: Solange Knowles har funnet lykken med 51-åringen Alan Ferguson. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solange Knowles (28) har nylig vært i hardt vær etter hun angrep søsterens kjæreste, Jay-Z, i en heis. All medieoppmerksomheten sørget imidlertid for at hun solgte langt flere plater.

Sangeren fylte nylig 28 år og feiret dagen sammen med kjæresten.

De to har vært sammen i over fem år, og nå skal flere utenlandske medier ha det til at de har forlovet seg. Den 51 år gamle produsenten Alan Ferguson, skal ha fridd til Solange på bursdagen hennes, mandag.

Heftig forelsket

Beyonces søster har ikke kommentert saken, men la ut et bilde på Instagram hvor hun var fra seg av glede. Der kunne man se de trolig nyforlovede kose seg, på en tropisk strand.

- Denne dagen kunne ikke ha vært mer perfekt. Jeg kunne ikke ha smilt mer. Tusen takk for alle de nydelige ordene jeg har fått. De varmet mitt hjerte og jeg føler meg svært takknemlig, skrev hun på Instagram.

 

Hvis ryktene får rett, blir dette Solanges andre ekteskap. Fra 2004 - 2007, var hun gift med ungdomskjæresten Daniel Smith, som hun har sønnen Julez med.

- Vi er veldig flinke til å samarbeide om det å være foreldre, selv om vi ikke er sammen. Jeg kan for eksempel si at jeg er nødt til å gjøre ferdig et album, så passer han sønnen vår, sa hun til Harpers Bazaar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer