FALT FOR ELDRE MANN: Solange Knowles har funnet lykken med 51-åringen Alan Ferguson. Foto: Instagram
FALT FOR ELDRE MANN: Solange Knowles har funnet lykken med 51-åringen Alan Ferguson. Foto: InstagramVis mer

Forlovet med 23 år eldre mann

Alder er ingen hindring for Beyoncés lillesøster.

Solange Knowles (28) har nylig vært i hardt vær etter hun angrep søsterens kjæreste, Jay-Z, i en heis. All medieoppmerksomheten sørget imidlertid for at hun solgte langt flere plater.

Sangeren fylte nylig 28 år og feiret dagen sammen med kjæresten.

De to har vært sammen i over fem år, og nå skal flere utenlandske medier ha det til at de har forlovet seg. Den 51 år gamle produsenten Alan Ferguson, skal ha fridd til Solange på bursdagen hennes, mandag.

Heftig forelsket

Beyonces søster har ikke kommentert saken, men la ut et bilde på Instagram hvor hun var fra seg av glede. Der kunne man se de trolig nyforlovede kose seg, på en tropisk strand.

FORLOVET: Solange Knowles (28) ser nå ut til å følge sin storesøster Beyoncé nedover kirkegulvet. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Solange Knowles (28) ser nå ut til å følge sin storesøster Beyoncé nedover kirkegulvet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Denne dagen kunne ikke ha vært mer perfekt. Jeg kunne ikke ha smilt mer. Tusen takk for alle de nydelige ordene jeg har fått. De varmet mitt hjerte og jeg føler meg svært takknemlig, skrev hun på Instagram.

 

Hvis ryktene får rett, blir dette Solanges andre ekteskap. Fra 2004 - 2007, var hun gift med ungdomskjæresten Daniel Smith, som hun har sønnen Julez med.

- Vi er veldig flinke til å samarbeide om det å være foreldre, selv om vi ikke er sammen. Jeg kan for eksempel si at jeg er nødt til å gjøre ferdig et album, så passer han sønnen vår, sa hun til Harpers Bazaar.

- Har datet mange tapere

I samme magasin sa hun at forholdet med den 24 år eldre mannen er så stabilt, at det nesten er irriterende.

- Jeg har datet så mange tapere, men det er flere år siden. Kjærlighetslivet mitt har vært stabilt så lenge, og det er ikke veldig inspirerende for låtskrivingen, spøker skjønnheten.

Det virker heller ikke som om aldersforskjellen er et problem for Knowles.

- Alle sier at du blir mer moden når du fyller 30 år, men jeg tror jeg er litt tidlig utviklet. Jeg er moden. For første gang i livet så tar jeg alle avgjørelser basert på om jeg har lyst eller ikke, og om det er inspirerende. Det har lønt seg for meg, sier hun til samme magasin.

LES OGSÅ: Hevder Beyonce er utro