Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Forlovet - igjen

Etter flere spekulasjoner bekrefter paret at de skal gifte seg.

FORLOVET: Jennifer Lopez og Ben Affleck har forlovet seg igjen. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB
FORLOVET: Jennifer Lopez og Ben Affleck har forlovet seg igjen. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) var forlovet på tidlig 2000-tallet, men brøt med hverandre kort tid før bryllupet skulle stå. Siden den gang har stjernene vært i andre forhold, men i fjor fant de tilbake til hverandre.

Tidligere denne uken oppsto det sterke spekulasjoner om hvorvidt paret har forlovet seg igjen, da Lopez ble observert med en diger diamantring på fingeren.

Nå bekrefter en representant for paret at ryktene stemmer. Det gjøres overfor magasinet People.

Røper store nyheter

I tillegg til en bekreftelse fra parets representant, har også Lopez selv bekreftet den gledelige nyheten via hjemmesiden sin. På Twitter skriver hun «Stor kunngjøring!!!!», etterfulgt av en video som henviser til nettopp kunngjøringen.

- Jeg har en veldig spennende og spesiell historie å fortelle dere, uttaler hun.

Bekreftelsen kommer kort tid etter at bilder av stjernen begynte å florere på internett. Hun ble nemlig observert ute med en ring på fingeren, noe som var nok til å sette fyr på ryktebørsen. TMZ var blant nettstedene som omtalte bildene.

Lykkelig tid

Paret, populært kalt Bennifer, skulle i utgangspunktet gifte seg i september i 2003. Kort tid før kom imidlertid meldingen om at bryllupet hadde blitt utsatt, før det senere ble kjent at paret hadde valgt å bryte forlovelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer