Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Forlovet - igjen

Etter flere spekulasjoner bekrefter paret at de skal gifte seg.

FORLOVET: Jennifer Lopez og Ben Affleck har forlovet seg igjen. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB
FORLOVET: Jennifer Lopez og Ben Affleck har forlovet seg igjen. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) var forlovet på tidlig 2000-tallet, men brøt med hverandre kort tid før bryllupet skulle stå. Siden den gang har stjernene vært i andre forhold, men i fjor fant de tilbake til hverandre.

Tidligere denne uken oppsto det sterke spekulasjoner om hvorvidt paret har forlovet seg igjen, da Lopez ble observert med en diger diamantring på fingeren.

Nå bekrefter en representant for paret at ryktene stemmer. Det gjøres overfor magasinet People.

Røper store nyheter

I tillegg til en bekreftelse fra parets representant, har også Lopez selv bekreftet den gledelige nyheten via hjemmesiden sin. På Twitter skriver hun «Stor kunngjøring!!!!», etterfulgt av en video som henviser til nettopp kunngjøringen.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg har en veldig spennende og spesiell historie å fortelle dere, uttaler hun.

Bekreftelsen kommer kort tid etter at bilder av stjernen begynte å florere på internett. Hun ble nemlig observert ute med en ring på fingeren, noe som var nok til å sette fyr på ryktebørsen. TMZ var blant nettstedene som omtalte bildene.

Lykkelig tid

Paret, populært kalt Bennifer, skulle i utgangspunktet gifte seg i september i 2003. Kort tid før kom imidlertid meldingen om at bryllupet hadde blitt utsatt, før det senere ble kjent at paret hadde valgt å bryte forlovelsen.

De fant tilbake til hverandre i fjor vår, kort tid etter at det ble kjent at Lopez hadde brutt forlovelsen med Alex Rodriguez (46). Affleck på sin side var frem til 2018 gift med Jennifer Garner (49).

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Paret har flere ganger snakket om gjenforeningen.

- Jeg er veldig lykkelig. Dette er en utrolig lykkelig tid i livet mitt. Livet er godt, har Affleck tidligere fortalt til Extra.

LES OGSÅ: - Jeg synes han er fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer