Heather Locklear:

Forlovet i all hemmelighet

Heather Locklear og ungdomskjæresten er klare for å ta forholdet videre.

FORLOVET: Heather Locklear forlovet seg for flere måneder siden. Først nå bekreftes det. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Heather Locklear forlovet seg for flere måneder siden. Først nå bekreftes det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Heather Locklear (58), kjent fra blant annet «Dynastiet» og «Melrose Place», har i løpet av karrieren stadig vært utsatt for spekulasjoner om psykiske problemer og rusavhengighet.

I april kunne imidlertid skuespilleren dele den gledelige nyheten om at hun hadde vært edru i ett år, men nå viser det seg at hun hadde mer å feire for noen få måneder siden.

Fredag kveld kunne nemlig Locklears representant bekrefte at hun har forlovet seg med kjæresten gjennom flere år, Chris Heisser, skriver Fox News.

Paret, som også var ungdomskjærester, er tilsynelatende svært lykkelige, men slik har det ikke alltid vært.

Heftig krangel

Sommeren for to år siden havnet «Melrose Place»-stjernen blant annet i basketak med politibetjenter og helsepersonell, som hadde rykket ut til skuespillerens bolig etter meldinger om husbråk.

View this post on Instagram

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

En angivelig familiekrangel skal ifølge People ha resultert i at Locklear dasket til en politimann som prøvde å skille henne fra familiemedlemmene. Senere skal hun ha sparket flere i ambulansepersonellet, som fraktet henne til sykehus.

Hendelsene skjedde knappe fire måneder etter at politiet sist hadde vært på 58-åringens adresse. Den gang ble nødetatene tilkalt etter at en konflikt mellom Locklear og kjæresten Chris eskalerte til høylytt slåssing - og også da var stjernen voldelig i møte med politiet.

Arrestert

Ifølge en kilde TMZ snakket med etter den dramatiske kvelden, hadde Heather bitt av en bit på tuppen av nesen til Chris da de ankom huset hennes. Hun slo også en kvinnelige politibetjent med knyttneven, og kastet stygge banneord etter henne.

Heather påsto først at det var Chris som hadde vært voldelig mot henne, før politiet ble oppmerksomme på at det var det motsatte som hadde skjedd.

Chris skal for øvrig ha blitt arrestert en times tid senere samme kveld for fyllekjøring.

Heather ble løslatt mot kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner.

Selv har Locklear aldri lagt skjul på livets utfordringer. Da det i 2017 dukket opp spekulasjoner om at hun skal ha blitt innlagt på et rehabiliteringssenter - som følge av et sammenbrudd - erkjente 58-åringen at hun gjennomgikk en tung tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder tilknyttet visse problemer, og jeg jobber mot å få et bedre liv, fortalte hun den gang i et intervju med Entertainment Tonight.

Men nå ser det altså ut til at lykken virkelig smiler for stjernen.

MINNERIKT: «Hver gang vi møtes»-Claudia hadde en spesiell feiring av sin egen 31-årsdag. Festen endte nemlig i en celle i Los Angeles - etter at hele venninnegjengen ble feilaktig arrestert mistenkt for drap. Video: Ruben Pedersen / Nicolai Aagaard Vis mer

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer