Forlovet for tredje gang

62-år gamle Cybill Shepherd skal gifte seg igjen.

PLUTSELIG GIFTEKLAR: Skuespiller Cybill Shepherd har allerede to ekteskap bak seg og trodde aldri hun kom til å gifte seg igjen. Nå er 62-åringen imidlertid forlovet for tredje gang. Foto: Stella Pictures
PLUTSELIG GIFTEKLAR: Skuespiller Cybill Shepherd har allerede to ekteskap bak seg og trodde aldri hun kom til å gifte seg igjen. Nå er 62-åringen imidlertid forlovet for tredje gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forhåpentligvis er alle gode ting tre for skuespiller Cybill Shepherd. «The L Word»-stjernen er nemlig klar for sitt tredje ekteskap i en alder av 62 år, skriver ContactMusic.

Shepherd, også kjent fra serier som «Moonlighting» og «The Client List», har forlovet seg med sin serbiske kjæreste Andrei Nikolajevic. De to møttes gjennom felles bekjente.

- Jeg er forlovet. Han var gullsmed, nå er han psykolog. Frieriet var veldig romantisk og han gikk ned på ett kne. Jeg trodde aldri jeg kom til å gifte meg igjen, avslører hun overfor New York Daily News ifølge ContactMusic.
 
Cybill Shepherd var gift med David Ford fra 1978 og til 1982. Sammen har de datteren Clementine Ford (33), som også har spilt i TV-serien «The L Word».

I 1987 giftet Shepherd seg med kiropraktoren Bruce Oppenheim etter å ha blitt gravid med ham. De fikk tvillingene Cyrus Zachariah og Molly Ariel Shepherd-Oppenheim sammen, men paret skilte lag i 1990.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kysset åpenlyst på kjendisfest   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer