Forlovet for annen gang

Men Peaches Geldof har ikke hastverk med å gifte seg igjen.

FORLOVET SEG: Peaches Geldof har vært sammen med rocker Thomas Cohen i omtrent ett år, og de skal ha vært hemmelig forlovet i seks måneder allerede. Her er paret avbildet på lanseringen av Gareth Pugh For M.A.C Collection i London tidligere denne uke Foto: All Over Press
FORLOVET SEG: Peaches Geldof har vært sammen med rocker Thomas Cohen i omtrent ett år, og de skal ha vært hemmelig forlovet i seks måneder allerede. Her er paret avbildet på lanseringen av Gareth Pugh For M.A.C Collection i London tidligere denne uke Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske journalisten og modellen Peaches Geldof (22) har for vane å skape overskrifter, både om angivelige sex-orgier og stormfulle forlovelser og ekteskap.

Nå skal hun være forlovet for annen gang på tre år, denne gangen med S.C.U.M.-vokalist Thomas Cohen (20). Det bekrefter hun overfor SundayMirror, og en rekke britiske medier har omtalt nyheten.

- Ja, jeg er forlovet! Men vi vil ikke gifte oss før om et par år, så ikke forvent å få se meg i brudekjole ennå. Jeg er så lykkelig, skal hun ha uttalt til avisen.

Geldof og Cohen har vært et par siden i vinter, og ifølge SundayMirror har de allerede holdt forlovelsen hemmelig i omtrent seks måneder. Selv om dette kan virke noe forhastet av det unge paret, så er det i hvert fall en forbedring for Peaches' del.

I 2008 giftet hun seg nemlig med den amerikanske musikeren Max Drummey i Las Vegas, etter å ha kjent ham i en drøy måned. Etter et halvt år havarerte forholdet  deres.

Den tidligere partyjenta Peaches har roet ned livsstilen sin det siste året, og hun og Cohen skal visstnok være i ferd med å kjøpe hus sammen. Rockeforloveden er imidlertid jødisk, noe som kan være grunnen til at det ikke blir bryllup med det første. For selv om Peaches angivelig skal være villig til å konvertere til jødedommen for å få gifte seg med Cohen, er dette en prosess som er relativt tidkrevende. 

DailyMail er blant tabloidavisene som omtaler nyheten om forlovelsen, og i kommentarfeltet under artikkelen skriver flere lesere at de tror at dette kun er nok et PR-stunt fra Peaches' sin side. Det kan med andre ord bli interessant å se hva som blir neste trekk fra det unge rockeparet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Føflekken hennes flytter på seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer