FORSKJELL: Robin Wright og Ben Foster fryktet at aldersforskjellen på 14 år skulle være for mye, ifølge utenlandske medier. Nå har de imidlertid forlovet seg for andre gang.  Foto: Stella Pictures
FORSKJELL: Robin Wright og Ben Foster fryktet at aldersforskjellen på 14 år skulle være for mye, ifølge utenlandske medier. Nå har de imidlertid forlovet seg for andre gang. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forlovet for andre gang

- De er villige til å jobbe med forholdet og er ekstremt lykkelige, sier en kilde.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det har vært litt av et år for skuespillerparet Robin Wright (48) og Ben Foster (34).

For ett år siden forlovet de to seg, men lykken tok slutt i november.

Tidligere i januar kom de to hånd i hånd på Golden Globe-festen i Los Angeles, og nå har de tatt skrittet videre og forlovet seg for andre gang.

SPILTE KJÆRESTEN TIL FORREST GUMP: Robin Wright sammen med Tom Hanks i filmen «Forrest Gump» fra 1994. Foto: All Over Press
SPILTE KJÆRESTEN TIL FORREST GUMP: Robin Wright sammen med Tom Hanks i filmen «Forrest Gump» fra 1994. Foto: All Over Press Vis mer

- De er 100 % sammen igjen og er ekstremt lykkelige, sier en kilde til Us Weekly.

Alle opp og nedturene betyr ikke at forholdet er perfekt, men at de er villige til å jobbe med forholdet, ifølge Us Weeklys kilder.

- Det var masse problemer i forholdet før. Mye på grunn av avstanden i forbindelse med hennes timeplan, men de jobber med saken, sier kilden.

Så svært forelsket ut

Robin er blant annet kjent for sin rolle i «Forrest Gump», mens Ben Foster har spilt i filmer som «X-Men: The Last Stand» og «Alpha Dog».

Se paret og flere andre Hollywood-kjendiser på den røde Golden Globe-løperen:

En kilde nær paret sier til Us Weekly at en av grunnene til at forlovelsen ble brutt, var at Robin fryktet at aldersforskjellen på 14 år var for mye.

Men etter at bruddet var et faktum, skal hun ha ombestemt seg.

- Hun innså at hun har noe bra med Ben, sier kilden til Us Weekly.

Paret så svært forelsket ut da de gikk oppover den røde løperen i matchende kjole og smoking, tidligere i januar.

LES OGSÅ: Kom i bryllupssmokingen på Golden Globe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer