Forlovet fire måneder etter skilsmissen

- Tusen takk for alle gratulasjonene, sier Elizabeth Hurley.

LYKKELIG: Skuespiller Elizabeth Hurley har forlovet seg med cricketspilleren Shane Warne - under et år inn i forholdet. Her er hun på vei til Selfridges for litt eksklusiv shopping tidligere denne uken.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Skuespiller Elizabeth Hurley har forlovet seg med cricketspilleren Shane Warne - under et år inn i forholdet. Her er hun på vei til Selfridges for litt eksklusiv shopping tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske modellen og «Gossip Girl»-stjernen Elizabeth Hurley (46) ble offisielt skilt fra eksmannen Arun Nayari juni i år.

Denne uken kom nyheten om at hun har forlovet seg med cricketstjernen Shane Warne (42). Det skriver UsMagazine. Paret har vært sammen i omlag ti måneder, og Warne skal ha gått ned på kne på Old Course Hotel i Skottland fredag.

Ifølge øyenvitner skal den australske idrettsstjernen ha fridd til skjønnheten under en bedre middag i hotellets restaurant, Road Hole Restaurant.

- De har forlovet seg! uttale en kilde til magasinet, mens en ansatt ved hotellet ikke ønsket å kommentere turtelduenes romantiske middag.

Lørdag bekreftet imidlertid Hurley forlovelsen selv, på mikrobloggstedet Twitter. Ifølge UsMagazine er forlovelsesringen hennes besatt med både safirer og diamanter.

«Takk for alle gratulasjonene! Her er et bilde av oss på vei til Dunhill-middag i St. Andrews» skrev hun på Twitter-profilen sin og la ut et bilde av det lykkelige paret.

Dette blir ekteskap nummer to for både Elizabeth Hurley og Shane Warne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nesten litt godt da hun fikk dø   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer