Anna Faris:

- Forlovet fem måneder etter eksmannens bryllup

Etter to år som kjærester skal Anna Faris være klar for å gifte seg igjen.

«SA JA»: Anna Faris og Michael Barrett skal ha tatt forholdet ett skritt videre. Her er de fotografert sammen under en ferietur til Venezia i november 2017. Foto: NTB Scanpix
«SA JA»: Anna Faris og Michael Barrett skal ha tatt forholdet ett skritt videre. Her er de fotografert sammen under en ferietur til Venezia i november 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sommeren for to år siden kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (42) og Chris Pratt (40) skulle skilles etter åtte år som ektepar.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte Pratt på sin Facebook-profil den gang.

Videre forklarte 40-åringen at paret ønsket å verne om sønnen Jack (7), og at de derfor ville holde saken svært privat.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

Virvelvind-romanser

Siden den gang har de begge gått videre. Mens Faris ble koblet til kollega og filmfotograf Michael Barrett (49) kun to måneder etter bruddet, så fant Pratt lykken med Arnold Schwarzeneggers (72) datter, Katherine Schwarzenegger (29).

Og det gikk fort i svingene for Chris og Kathrine. Etter et knapt halvår som kjærester fridde han til henne i januar, og i juni ga de hverandre sine ja i en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara, California.

Nå skal også Anna Faris være klar for å stå brud igjen, ifølge TMZ.

For en uke siden ble «Mom»-stjernen observert med en diger diamantring på fingeren, og det tok ikke lang tid før amerikanske medier begynte å spekulere på en mulig forlovelse mellom henne og Barrett.

- Bekreftet forlovelsen

Mandag melder TMZ at ryktene stemmer.

- Anna Faris har endelig bekreftet at hun er forlovet, skriver kjendisnettstedet.

Da duoen forlot et middagsselskap i Santa Monica i helgen dukket en rekke paparazzi opp for å ta bilde av dem, og da fotografene gratulerte henne med forlovelsen, skal skuespilleren ha smilt og takket, ifølge TMZ.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

På spørsmål om de har satt en bryllupsdato, skal Faris ha tenkt seg om før hun innrømmet at de ikke har kommet til det stadiet ennå.

Paret skal ha truffet hverandre da de jobbet sammen med på filmen «Overboard» i 2017.

Venn med eksen

Den hyggelige nyheten kommer altså fem måneder etter at eksmannen giftet seg med Schwarzenegger.

Anna Faris og Chris Pratt møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og overrasket alle med å gifte seg i en hemmelig seremoni på Bali to år senere. Men i 2017 tok altså lykken slutt.

Et halvt år etter at skilsmissenyheten kom, innrømmet den nå nyforlovede stjernen at hun ikke synes det var rart at fansen ble sjokkert over bruddet.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner igjennom, sa hun til People, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Vis mer

LES OGSÅ: Hemmelig pakt sikrer millionene