«Love Is Blind»-Shaina:

- Forlovet etter TV-bruddet

Seerne ble vitne til «Love Is Blind»-Shaina Hurleys sjonglering av potensielle ektemenn. Nå har hun funnet kjærligheten.

LYKKELIG: Shaina Hurley sier hun er lykkelig i sitt nye forhold. Foto: Skjermdump/Instagram
LYKKELIG: Shaina Hurley sier hun er lykkelig i sitt nye forhold. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 kom første sesong av «Love Is Blind», hvor deltakerne blir kjent fra hver sin side av en vegg. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg - uten å ha sett hverandre. Deretter møtes de ved alteret, for å gi hverandre sitt «ja»- eller «nei».

I år kom realityprogrammets andre sesong, og den har tradisjon tro vært preget av intriger og trekantdrama.

En av deltakerne som har fått mest pepper etter «Love Is Blind», er Shaina Hurley (32). Etter å ha funnet tonen med to deltakere, Kyle Abrams (29) og Shayne Jansen (32), aksepterte hun et frieri fra førstnevnte med morens forlovelsesring.

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

Likevel var det vanskelig for Hurley å glemme Jansen. Til tross for å ha allerede akseptert et frieri, bekjente hun sin kjærlighet til ham. Det var imidlertid for sent ettersom Jansen allerede var forlovet med en annen deltaker.

Hurley skulle ikke ha flaks i kjærligheten og bruddet med Abrams ble raskt et faktum.

Nå ser det derimot ut til at lykken har snudd, ifølge E! News.

Hjulpet kjæresten gjennom kritikkstorm

I podkasten «Viall Files» avslører realityprofilen at hun har funnet kjærligheten med en ny. Kjærestens navn er Christos Lardakis.

TURTELDUER: Hurley med sin utkårede, Christos Lardakis. Foto: Skjermdump/ Instagram
TURTELDUER: Hurley med sin utkårede, Christos Lardakis. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer

I podkasten forteller hun til programleder Nick Viall (41) at forholdet «er ganske seriøst». Samtidig som «Love Is Blind»-deltakelsen har medført en del kritikk av Hurley, har romansen med Lardakis hjulpet henne gjennom det.

- Han har vært fantastisk gjennom hele situasjonen. Jeg er lykkelig, innrømmer hun.

Hurley har også vist frem kjæresten på Instagram i en bildesamling fra en romantisk kjærestetur til den greske øya Mykonos.

«Min «Ride or Die» forever», skriver realitystjernen til bildene.

Kyle + Deepti =?

Og at paret mener «forever» er godt mulig. Lardakis skal nemlig ha gått ned på kne og fridd til Hurley, ifølge People. Ifølge nettstedet skal bryllupet stå i Hellas denne sommeren.

- Shaina er forlovet. Hun har datet Christos i nesten ett år og dette er det lykkeligste jeg har sett henne. Han har stått ved hennes side gjennom alt «Love Is Blind»-dramaet og har vært stødig i stormen, forteller en kilde til nettstedet, og legger til:

- Hun fortjener det aller beste.

Hittil har duoen ikke uttalt seg om den angivelige forlovelsen.

Det skal også være romantikk i luften for Hurleys eksforlovede Abrams.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Under gjenforeningsepisoden innrømmet nemlig Abrams at han hadde et ekstra godt øye til en av de andre deltakerne, nemlig Deepti Vempati (31). Han uttrykte at han angret på at han ikke satset på henne ettersom han syntes hun var fantastisk.

Abrams og Vempati ble også nylig sett sammen etter at det begynte å florere rykter om at de dater, blant annet i gatene i Wicker Park i Chicago, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: Raser mot forlovedens kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer