«Love Is Blind»:

Forlovet etter tv-bruddet

Jessica Batten er forlovet omtrent ett år etter at eksen gikk ned på kne.

GLADNYHET: Jessica Batten gjorde seg bemerket på tv. Nå er hun forlovet. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLADNYHET: Jessica Batten gjorde seg bemerket på tv. Nå er hun forlovet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne kjærligheten, og ikke minst forlove seg med noen man aldri har møtt før, kan for noen virke helt utenkelig. Slik var det imidlertid ikke for deltakerne i Netflix-serien «Love Is Blind».

Serien, som baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, lå lenge i toppen over de mest sette seriene i fjor. Mens enkelte gikk derfra med en ny ektefelle, endte det hele tilsynelatende som et mareritt for andre.

Mark Cuevas og Jessica Batten var nemlig blant parene det ble mest skriverier om i ettertid. Førstnevnte var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde. Batten var på sin side mer tvilende.

Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble nemlig et problem for henne, og på bryllupsdagen svarte hun nei. Forholdet tok da slutt.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

- Ikke gått opp for meg

I ettertid har imidlertid lykken smilt for Cuevas, som både har forlovet seg og blitt pappa etter bruddet. Nå kan også ti år eldre Batten avsløre at hun har gått videre etter tiden på tv.

- Jeg tror ikke helt det har gått opp for meg ennå, sier hun til People denne uka, og avslører at hun er forlovet med kjæresten Benjamin McGrath.

Frieriet fant sted på Akash vingård i Temecula, California, med parets venner og familie til stede.

Hun har også delt den hyggelige nyheten på Instagram, hvor hun skriver at det var «den beste dagen i livet».

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Forlovelsen kommer et knapt år etter at eksen Mark Cuevas gikk ned på kne til sin kjæreste, Aubrey Reiney.

«For alltid høres bra ut, baby», skrev han på Instagram til bilder av frieriet - hvor Rainey tydelig så overrasket ut.

Prøvde lykken

Ifølge People fant frieriet sted allerede 21. september i fjor, og overfor det amerikanske magasinet fortalte Cuevas at han lurte seg fram til det store øyeblikket ved å late som de «bare» skulle ha en såkalt gender reveal - hvor man avslører kjønnet på babyen.

Paret ventet nemlig da sitt første barn sammen.

- Jeg tok bind foran øynene hennes så hun ikke så hvor vi faktisk skulle, sa han, og avslørte at han brukte omtrent en måned på å planlegge det hele.

Mellom bruddet med Batten, og før forlovelsen med Reiney, kom det tydelig fram at Cuevas' kjærlighetsliv hadde vinglet en del.

Før han ble sammen med nevnte Aubrey, bestemte han seg for å prøve lykken med en annen «Love is Blind»-deltaker, nærmere bestemt Lauren «LC» Chamblin.

Kjærligheten mellom dem blusset opp i rekordfart, men bare en måned senere anklaget hun ham for å være utro.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Forholdet er ikke-eksisterende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer