Lana Del Rey:

- Forlovet etter sjokkbruddet

Det går fort i svingene for stjernen.

- FORLOVET: Lana Del Rey ble singel for åtte måneder siden, men skal allerede ha funnet kjærligheten på nytt. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP, NTB
- FORLOVET: Lana Del Rey ble singel for åtte måneder siden, men skal allerede ha funnet kjærligheten på nytt. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det kjent at den amerikanske artisten Lana Del Rey (35) var singel igjen, etter å ha vært i et forhold med brannmannen Sean Larkin i et halvt års tid. Han var 12 år eldre enn henne, og de to skal ha hatt det fint sammen før alt braste. Bruddet ble selv bekreftet av Larkin, som uttalte at han og sangfuglen bare «var gode venner».

Dette var som nevnt i mars, men Lana Del Rey, hvis ekte navn er Elizabeth Grant, har tilsynelatende ikke ligget på latsiden det siste halvåret.

Allerede for en tid tilbake begynte ryktene å sirkulere om at hun skulle ha funnet kjærligheten på ny, og allerede nå skal hun og hennes nye flamme ha tatt forholdet videre flere steg.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Ny ring

Flere amerikanske medier, deriblant People, melder nemlig om at artisten har forlovet seg.

På mandag opptrådte artisten på «The Tonight Show with Jimmy Fallon», og det tok ikke lang tid før fansen la merke til en besynderlig detalj. Del Rey hadde en gedigen ring på fingeren, som straks ble det store samtaleemnet blant fansen på Twitter. Ringen har også vært å skimte på andre bilder den siste tiden.

Dette var bare spekulasjoner, men nå skriver altså People at de får bekreftet fra en anonym kilde med kjennskap til situasjonen at forlovelsen er et faktum. De har kontaktet Del Reys representanter, som foreløpig ikke har bekreftet den hyggelige nyheten offentlig.

Hvem er så denne mystiske nye flammen til artisten, som hun etter så kort tid har lovet å gifte seg med? Amerikanske medier skriver at han heter Clayton Johnson, og at de to møttes på en sjekkeapp for en stund siden. De begynte å følge hverandre på Instagram i august, og skal ha feiret halloween sammen.

Da var han utkledd som fugleskremselet fra «The Wizard of Oz», mens hun var selveste Dorothy.

Artistens nye forlovede jobber selv med musikk, som vokalist og gitarist i bandet The Johnsons. De publiserer musikk på SoundCloud, og har også drevet med Youtube. Han er imidlertid på langt nær like kjent som Del Rey, men det kan hende han får litt drahjelp av henne fremover.

Ingen av de to har foreløpig kommentert romanseryktene.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

«Følte seg som en byrde»

«Born to Die»-sangerens kjærlighetsliv har vært i offentlighetens søkelys helt siden hun debuterte. Fra 2011 til 2014 var Lana Del Rey kjæreste med vokalisten i det tidligere rockebandet Kassidy, Barrie-James O'Neill. De to rakk også forlove seg i det skjulte før hun gjorde det slutt.

O'Neill har tidligere hevdet at bruddet bare var et PR-stunt.

- Søskenbarnet mitt sendte meg en SMS: «Så synd at du og dama har slått opp». Og jeg svarte bare: «det er nytt for meg, hvor hørte du det?». Det sto på en nettside, og jeg tenkte at det bare var tull og sladder. Men det var det ikke. Det var slik jeg fant det ut, sa han The Scottish Sun, ifølge ContactMusic.

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

O'Neill, som også samarbeidet med Del Rey på flere låter, sa at de to tilbrakte noen dager sammen i London like før han fikk vite at hun hadde dumpet ham.

- Hun kunne ikke bli, fordi hun måtte gjøre et stort intervju i Amerika i forbindelse med det nye albumet som skulle slippes. Hun klarte ikke å fortelle meg det ansikt til ansikt, men det er intet vondt blod mellom oss, forklarte han.

Rockeren forsto likevel ikke den gang hvorfor eksen ikke avsluttet forholdet på en mer real og direkte måte.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- I retrospekt så ser jeg at jeg sannsynligvis ikke var lett å leve med. Jeg sliter med søvnløshet og depresjon. Jeg skjønner hvorfor hun gjorde det. Jeg følte meg som en byrde på Lana, siden hun måtte ta vare på meg, fortalte han i intervjuet.

Etter O'Neill fant Del Rey kjærligheten med den italienske fotografen Francesco Carrozzini. Heller ikke det skulle vare.

LES OGSÅ: - Pakket sakene sine og stakk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer