Mark Ronson og Grace Gummer:

Forlovet etter «rekord»-skilsmisse

DJ Mark Ronson skal bli Meryl Streeps svigersønn.

LYKKEN SMILER: Mark Ronson bekrefter at han er forlovet med skuespillerdatter Grace Gummer. Her avbildet i mai, da ryktene om en forlovelse først begynte å svirre. Foto: Tops, Robs / Backgrid UK / NTB
LYKKEN SMILER: Mark Ronson bekrefter at han er forlovet med skuespillerdatter Grace Gummer. Her avbildet i mai, da ryktene om en forlovelse først begynte å svirre. Foto: Tops, Robs / Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert

Låtskriver, produsent og DJ Mark Ronson (45) har vært på «alles» ører det siste tiåret. Han står nemlig bak en rekke hitlåter, og har samarbeidet med stjerner som Bruno Mars, Miley Cyrus og Dua Lipa. Det har gitt ham blant annet syv Grammy-priser.

Derfor er det kanskje ikke så rart å tenke seg at han til stadighet omringer seg med kjente mennesker. Nå skal han bli svigersønn til en av klodens kanskje aller mest kjente fjes.

45-åringen har nemlig funnet kjærligheten med skuespiller Meryl Streeps (71) datter, Grace Gummer (35), som selv er skuespiller.

I en ny podkast avslører han også at paret har tatt forholdet ett steg videre, og forlovet seg.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Deler gladnyhet

Avsløringen kommer i podkasten «The FADER Uncovered», der han gjester sammen med Tampe Impala.

- Jeg forlovet meg forrige helg, sier han i episoden.

45-åringen forteller at han og hans nye forlovede delte sitt første kyss mens de hørte på Tampe Impalas debutalbum.

VERDENSKJENT: Grace er datter av skuespiller Meryl Streep, som nå altså blir Mark Ronsons svigermor. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
VERDENSKJENT: Grace er datter av skuespiller Meryl Streep, som nå altså blir Mark Ronsons svigermor. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer

- Det er en plakett for det et sted. Det er et første kyss, en veldig corny Hallmark-kyss-plakett. Det var for alltid, det vil bli etset inn, sier han videre.

Ryktene om en forlovelse begynte å svirre allerede i mai, da Ronson og Gummer ble observert sammen i Londons gater. Den gang kunne man tydelig skimte en svær ring på hennes venstre ringfinger.

Knut Nærum er gjest i denne ukes «Kåss til Kvelds» og der forteller han om hvordan han svarte på konas frieri. Video: NRK Vis mer

Gift i 42 dager

Den gang møtte skuespilleren og hennes forlovede hans mor, Ann Dexter-Jones. Ifølge People har også 45-åringen møtt den Oscar-vinnende moren, ifølge US Weekly.

- De virket som de likte ham, noe som er et godt tegn. Det vil være skremmende for alle gutter å sjarmere Meryl Streep, uttalte en kilde til i mars, og la til at paret den gang hadde datet i flere måneder.

Den hyggelige nyheten om forlovelsen kommer knapt to år etter at Gummer gikk gjennom en skilsmisse. I april i fjor skilte hun seg nemlig fra ektemannen Tay Strathairn - etter bare to måneder.

Det tidligere ekteparet ga hverandre sitt ja i juli i 2019. i august 2019 brast lykken, og paret skilte lag etter bare 42 dager som gift. Det betyr at Gummer var gift i færre dager enn realitydronningen Kim Kardashian (40), som er kjent for sitt 72 dager korte ekteskap med basketspilleren Kris Humpries.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

Ronson har på sin side tidligere vært gift med den franske skuespilleren Joséphine de La Baume (36). Paret var gift fra 2011 til 2018. Han har også vært forlovet med skuespiller Rashida Jones (45), kjent fra komiserien «Parks and Recreation».

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer