Forlovet etter operasjonen

Kampen mot døden fikk stjernen til å fri.

GIFTER SEG: Bret Michaels og Kristi Lynn Gibson er forlovet. Det setter nok døtrene pris på. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Bret Michaels og Kristi Lynn Gibson er forlovet. Det setter nok døtrene pris på. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Rockestjernen Bret Michaels (47), best kjent fra bandet Poison, måtte i april hasteopereres etter at det ble oppdaget en alvorlig bivirkning etter en hjerneblødning.

Tilstanden til Michaels var en stund livstruende, men etter en hard kamp kom stjernen hardt tilbake. Nå smiler lykken enda mer for 47-åringen.

Bret har nemlig forlovet seg med hans av og på-kjæreste over 16 år, Kristi Lynn Gibson. Det er det magasinet Star som melder.

En kilde hevder Michaels fridde til Gibson, som er mor til hans to døtre, like etter USAs nasjonaldag på ranchen hans. Og det var nettopp hjerneblødningen som fikk ham til å fri.

- Bret følte at dette var den riktige tiden å gjøre det på, fordi Kristi har vært gjennom så mye med Bret, og har stått ved hans side hele veien gjennom, sa en kilde til magasinet.

Rockestjernen er for tiden på turné, og det sies at giftermålet vil bli avholdt når turneen er over.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han snakker og er ved bevissthet igjen