Forlovet etter ni måneder

Alle gode ting er forhåpentligvis tre for «Atomic Kitten»-stjernen.

SVEVER PÅ EN ROSA SKY: - Det var det mest romantiske frieriet i hele verden. Jeg er så lykkelig, sier Kerry Katona. Foto: FAME FLYNET
SVEVER PÅ EN ROSA SKY: - Det var det mest romantiske frieriet i hele verden. Jeg er så lykkelig, sier Kerry Katona. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den trøblete TV-stjernen og artisten Kerry Katona (32) har forlovet seg med den tidligere rugby-spilleren George Kay (33) etter ni måneder som kjærester. Paret skal gifte seg senere i år, og dette vil bli Katonas tredje ekteskap.

- Jeg er veldig glad, men litt overveldet av det hele også. Det kom som et sjokk siden jeg ikke ante noe om det på forhånd, men barna mine visste om det, forteller hun til The Sun.

George, som tidligere har vært fengslet for utpressing, fridde på toppen av Blackpool Tower i Lancashire i England.

- Det var roser og champagne og George gikk ned på et kne. Det var det mest romantiske frieriet i hele verden. Jeg er så lykkelig, sier hun.

Kerrys barn Molly (12), Lilly-Sue (10), Heidi (6) og Max (5) visste om Georges plan, men klarte å holde det hemmelig for moren.

- Jeg visste at det var et eller annet på gang, men hadde ikke peiling på hva. Jeg trodde George skulle ta oss ut på middag, men oppdaget at de ikke satt noen andre i den avdelingen vi var i. Han gikk ned på kne og og sa at jeg er alt for ham, og at jeg og barna er familien hans og at han ville bli verdens lykkeligste mann hvis jeg ville gifte meg med han, forteller hun til nettstedet.

- Alle barna skrek at jeg måtte si ja, så de var kjempe glade de også.

Fra 2002 til 2006 var Katona gift med «Westlife»-stjernen Brian McFadden (33), og fra 2007 til 2009 var hun gift med taxi-sjåføren Mark Croft (42). Hun har to barn med hver av eksmennene sine.


 
LES OGSÅ: - De har utsatt bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer