Forlovet etter nær-døden-ulykke

Supermodell Elle Macpherson gifter seg med milliardærkjæresten som såvidt overlevde helikopterulykke i fjor.

AV OG PÅ: Elle Macpherson og Jeff Soffer i Aspen i 2009. Tre år senere var bruddet et faktum. Men da Soffer i fjor ble innlagt på sykehus etter en helikopteruklykke på Bahamas, tok de to eksene opp kontakten, og det ene førte til det andre. Foto: Stella Pictures
AV OG PÅ: Elle Macpherson og Jeff Soffer i Aspen i 2009. Tre år senere var bruddet et faktum. Men da Soffer i fjor ble innlagt på sykehus etter en helikopteruklykke på Bahamas, tok de to eksene opp kontakten, og det ene førte til det andre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For et år siden ble det slutt mellom hotellmilliardæren Jeff Soffer (43) og den australske modellen Elle Macpherson (48).

Men da Soffer ble lenket til sykesengen i lang tid, etter en helikopterulykke på Bahamas i november i fjor som kostet en av hans venner livet, satt modellen ved eksens side.

De varme følelsene dem imellom gjenoppsto, og ifølge The Sun hevder nå amerikanske kilder at paret har forlovet seg.

Avisen skriver at planen er at Macpherson skal flytte permanent til Florida, for å komme nærmere sin tilkommende ektemann.

48-åringen har barna Arpad Flynn Alexander Busson (15) og Aurelius Cy Andrea Busson (10) fra forholdet med den franske finansmannen Arpad Busson (50) - som i dag er kjæreste med skuespiller Uma Thurmann (42).

Soffer på sin side har et barn fra tidligere forhold.

Macpherson og Soffer har foreløpig ikke kommentert forlovelsesryktene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer