<strong>FORLOVET FILMPAR:</strong> Tore Sagen og Live Nelvik har begge småroller i «Hjelp, vi er i filmbransjen». Privat er de nå forlovet. Foto: Espen Solli/Se og Hør
FORLOVET FILMPAR: Tore Sagen og Live Nelvik har begge småroller i «Hjelp, vi er i filmbransjen». Privat er de nå forlovet. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Forlovet etter ett år

- Jeg kan bekrefte at vi har forlovet oss, sier Live Nelvik om forholdet til Tore Sagen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-paret Live Nelvik (28) og Tore Sagen (30) har denne sommeren forlovet seg etter å ha vært kjærester i kun ett år.

- Jeg kan bekrefte at vi har forlovet oss, forteller Live til Se og Hør, men bryllupsplanene ønsker hun ikke å avsløre.

Paret hadde kjent hverandre i fem-seks år gjennom jobben, før de ble sammen sommeren 2010.

- Med kjærligheten går det fantastisk, det er veldig ferskt, men vi har det veldig fint sammen, fortalte Tore til Se og Hør i oktober i fjor.

Live og Tore er begge svært profilerte som programledere i NRK p3, der Live har jobbet sammen med Kristine Riis (29) i «Drillpikene», og nå er å høre i morgenprogrammet «P3morgen». Tore har hatt stor suksess med storebror Steinar Sagen (36), og Bjarte Tjøstheim (44) i radioprogrammet «Radioresepsjonen», og på NRK 3 med «Radioresepsjonen på tv».

Live, som er datter av tidligere Se og Hør-redaktør Odd Johan Nelvik (55), var denne våren å se på kjendisutgaven av «Fangene på fortet» på TV3 samt i «Roast» på TVNorge. Nå om dagen kan du se paret i filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen» der de har små roller som henholdsvis barista og håpefull jente på audition.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer