Jonah Hill:

Forlovet etter ett år som kjærester

Bryllupsklokkene ringer for den talentfulle skuespilleren.

GIFTER SEG: Jonah Hill har fridd til Gianna Santos og fått ja. Nå blir de snart mann og kone. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Jonah Hill har fridd til Gianna Santos og fått ja. Nå blir de snart mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Jonah Hill (35) har skapt seg et stort navn gjennom filmsuksesser som «Superbad», «Moneyball» og «The Wolf of Wall Street». For de to sistnevnte var han også nominert til Oscar.

Men det er ikke bare profesjonelt skuespilleren gjør suksess. Privat har han nemlig forlovet seg med kjæresten Gianna Santos (30).

En rekke amerikanske medier melder om de lykkelige nyhetene, og tirsdag fikk også Page Six bekreftet forlovelsen av parets talsperson, ifølge nettstedet.

Jonah og Gianna har holdt en lav profil i pressen, men de skal ha vært kjærester siden august i fjor. Og mens han er en av verdens best betalte skuespillere, så jobber hans utkårede som innholdssjef for det Los Angeles-baserte skjønnhetsfirmaet Violet Gray, skriver People.

Men det er ikke bare bryllup turtelduene har å se frem til. De er nemlig også på flyttefot.

Tidligere denne uken bladde «21 Jump Street»-stjernen opp 61 millioner kroner for et lekkert hus i Santa Monica i Los Angeles, ifølge Variety.

Opp og ned i vekt

I tillegg til sine skuespillerprestasjoner har også Jonah fått mye oppmerksomhet for sine vektsvingninger.

Året før han ble kjæreste med sin vordende kone, gikk han ned hele 20 kilo etter at han først hadde måtte legge på seg 18 kilo for sin rolle i «War Dogs».

Da den morsomme skuespilleren gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» for et par år siden, snakket han om ønsket om å gå ned i vekt.

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å bli i bedre form, sa han, ifølge People.

Hill gikk også ned i vekt da han spilte inn filmen «Moneyball» med Brad Pitt (55). Da skal han ha fått eksperthjelp og fulgt en japansk diett.

- Jeg tror det handler om arbeidet man legger i det. Å komme i bedre form handler også om modenhet. Jeg tror man blir tatt mer seriøst, sa han til The Sun i 2013.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Kim Kardashian ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer